Închide meniul

Ilie Poenaru susține că FCSB câștigă titlul în Liga 1: ”CFR din minutul 65 cade fizic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2022, 8:36

Ilie Poenaru susține că FCSB câștigă titlul în Liga 1: ”CFR din minutul 65 cade fizic”

Ilie Poenaru susține că FCSB câștigă lupta la titlu cu CFR

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc victoria de la Craiova / Hepta

Ilie Poenaru susține că FCSB câștigă titlul în Liga 1. Antrenorul preferat al lui Gigi Becali nu le dă șanse prea mari celor de la CFR Cluj, despre care consideră că au mari probleme fizice pe final de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La CFR Cluj trebuie schimbată o generație întreagă. S-a instalat uzura. Jucătorii sunt într-o stare de disconfort. Ca antrenor, dacă aș avea puncte avans, nu aș mai face pasul în spate, aș alege pressing avansat, să recuperăm imediat și aș merge pe mingea a doua, să stăm sus tot timpul, să sufocăm adversarul, să stea mingea la noi, să-i arătăm adversarului că nu are șanse cu noi.

Ilie Poenaru susține că FCSB câștigă titlul în Liga 1

CFR poate face asta, dar o poate face cu jucătorii care au stat pe bancă, gen Costache, Păun, Neguț. Ei încă au foame de trofee și vor să joace. FCSB a bătut la Craiova și cred că e 90% campioană. M-am înșelat să cred tot timpul că la CFR se schimbă ceva până la final. Nu cred că mai poate schimba.

Lui CFR îi va fi foarte greu să câștige următoarele două etape. Fizic, FCSB, la fiecare meci e echipa mai proaspătă, termină meciul în același ritm, iar CFR din minutul 65 cade fizic”, a declarat Ilie Poenaru, citat de Realitatea Sportivă.

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj

Meciul care va decide campioana României se va disputa duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Reclamă

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

„Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu. Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Clasamentul play-off-ului:

Reclamă 4 / 0/3
  • 1. CFR Cluj – 54 de puncte
  • 2. FCSB – 52
  • 3. Universitatea Craiova – 45
  • 4. FC Voluntari – 31
  • 5. Farul – 29
  • 6. FC Argeş – 27

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Farul – FC Argeş
  • FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a

  • FCSB – CFR Cluj
  • Universitatea Craiova – Farul
  • FC Argeş – FC Voluntari

Becali, la mănăstrire înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Becali a finanțat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti. Înaintea derby-ului s-a dus acolo pentru a se închina la Icoana Maicii Domnului, adusă din Grecia. Alături de el, la coadă au stat aproximativ 7.000 de pelerini.

„Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine„, a transmis omul de afaceri, porivit antena3.ro.

Gigi Becali a avut-o alături pe soţia sa, Luminiţa Becali, dar şi pe nepoţica sa. Au fost momente emoţionante în momentul în care finanţatorul vicecampioanei României a umblat, prin curtea bisericii, cu o icoană în mână. Oamenii l-au înconjurat şi s-au grăbit să o sărute. Unii dintre ei chiar i-au pupat mâinile, după cum se vede pe imaginile surprinse de sursa citată anterior.

Patronul lui FCSB a şi împărţit bani. S-a oprit în momentul în care a văzut un copil în scaun cu rotile şi i-a oferit câteva sute de lei. Gigi Becali a urcat şi pe scenă, alături de un sobor de preoţi.

Reclamă
Recomandări
  • CFR are un avantaj de două puncte în fața rivalei FCSB, cu două meciuri rămase de disputat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și