Închide meniul

Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 17:24

Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu

Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu

Facebook Echipa Naţională a României

Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu a apărut alături de tatăl său. Anghel Iordănescu, şi de Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O imagine cât o mie de cuvinte. 3 din cei 4 selecţioneri care au calificat naţionala României la un turneu final de Campionat European au oferit imaginea zilei în fotbalul românesc.

Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu

Actualul selecţioner, Edi Iordănescu a stat în picioare în timp ce ascultat sfaturi de la tatăl său şi de la Mircea Lucescu. IL Luce părea cel mai implicat în discuţie, acesta fiind surprins în timp de gesticula. Federaţia Română de Fotbal a postat imaginea pe reţelele de socializarea. Aceasta a devenit imediat virală.

Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1

Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1. Naţionala României a remizat în primul meci jucat în 2024. Următorul meci va fi cel cu Columbia, marţi, de la 21:30, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Reclamă

Am vrut să facem anumite ajustări şi corecţii. Şi în plan individual am încercat să găsim răspunsuri. Lucrurile pe care le-aş fi vrut diferit erau să avem o altă consistenţă, un alt ritm la circulaţia mingii, mai multă mobilitate. Nu am găsit spaţii între linii, cu atât mai în spatele linii de fund. Dar asta nu scuză, trebuie să găsim soluţii. Sunt convins că în meciul cu Columbia, o echipă de un cu totul alt nivel, vom mai primi răspunsuri.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și