Închide meniul
Foto

Imagini incredibile de la protestul din Ghencea. Fanii lui CSA Steaua au adus un sicriu şi o cruce la stadion

Reclamă

Publicat: 9 iulie 2023, 22:42

Imagini incredibile de la protestul din Ghencea. Fanii lui CSA Steaua au adus un sicriu şi o cruce la stadion

Imagini incredibile de la protestul din Ghencea

Ultraşii lui CSA Steaua, cu un sicriu la stadion / Facebook SudSteaua

Au apărut imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

Imagini incredibile de la protestul din Ghencea

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

În Ghencea doar Steaua!„, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Reclamă

Aceştia au avut cu ei şi mai multe bannere jignitoare la adresa vicecampioanei Ligii 1.

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria

Ultraşii Stelei au avut un mesaj clar în nouă oraşe din România şi chiar şi în unul din Bulgaria. Suporterii din Peluza Sud cer ca, dintre echipele de club din România, doar CSA să evolueze pe noul Stadion Steaua.

Cerinţa fanilor vine după ce există informaţii conform cărora partida din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar putea avea loc pe noul „Ghencea”, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe Arena Naţională, din cauza unor concerte.

Reclamă 4 / 0/3

Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău şi Sofia sunt oraşele unde ultraşii echipei Armatei au venit cu bannere împotriva venirii FCSB pe Ghencea.

Doar Steaua în Ghencea!”, e mesajul pe care ultraşii din Peluza Sud l-au „împrăştiat” în mai multe oraşe din ţară. „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, scria, de asemenea, pe un banner afişat în faţa Palatului Parlamentului.

Fanii CSA Steaua depun şi plângeri penale la DNA împotriva lui Gigi Becali şi Marcel Ciolacu. Membrii Peluzei Sud au transmis un mesaj pe Facebook, în care fac apel să depună plângere la DNA cât mai mulţi suporteri.

Opriţi abuzurile! Completaţi această cerere şi depuneţi-o la DNA fizic, prin poştă sau pe email cu semnătură electronică pe adresa anticoruptie@pna.ro”, a fost mesajul transmis de Peluza Sud pe contul ei de Facebook.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Reclamă

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și