Închide meniul
Foto

Imagini incredibile înainte de Rapid – FCSB! Fanii roş-albaştrilor, izolaţi de rapidişti cu o pânză albă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 20:05 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 21:16

Reclamă
Imagini incredibile înainte de Rapid – FCSB! Fanii roş-albaştrilor, izolaţi de rapidişti cu o pânză albă

Fanii de la FCSB, izolaţi de rapidişti

Imagine AS.ro

Imagini incredibile înainte de Rapid – FCSB! Sectorul unde stau cei 600 de fani ai celor de la FCSB a fost izolat cu o pânză albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii celor de la FCSB au avvut parte de o surpriză neplăcută în Giuleşti. Gazdele au luat decizia să pună o pânză albă în dreptul în care stau fanii roş-albaştrilor. Astfel, fanii celor de la FCSB au fost izolaţi de suporterii Rapidului care stau în peluza Sud.

Imagini incredibile înainte de Rapid – FCSB

Stadionul va fi arhiplin, având în vedere că biletele pentru acest meci s-au vândut într-un timp record.

Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare! Impreuna suntem mult mai puternici! Ne vedem pe Giulești!”, au transmis cei de la FC Rapid 1923.

FCSB are doar 600 de spectatori la derby

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous: „Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu!”

„Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiți. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Când ești la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăți pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici.

Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu ca jucător, un nume mare în România. E un antrenor bun. Nu înseamnă că nu e un antrenor bun dacă nu a câștigat în ultimele runde. Am analizat Rapidul, este o echipă bună. Îl respect foarte mult pe Adrian Mutu”a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și