Închide meniul

În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 17:37

Reclamă
În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun

În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1

Malcom Edjouma / Profimedia Images

Fotbalistul împrumutat de Gigi Becali la Bari nu duce lipsă de oferte. În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, patronul care l-a vândut pe Edjouma la FCSB, vrea să îl transfere acum pe jucătorul francez.

În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun”

(n.r.- dacă și-ar dori să îl readucă pe Malcom Edjouma la FC Botoșani) Sigur că da! Edjouma este un jucător bun, numai că s-a învățat cu 12-15.000 de euro, nu mai vine la 6, 7 sau 8, din păcate.

Am pățit treaba asta. Am ridicat plafonul salarial, dar nu la nivelul FCSB. L-am ridicat așa aproape cât să spunem de Sibiu, Iași.

Eu știu care sunt salariile în Liga 1. Nu vreau să creez discuții, dar nu cred că mai mult de 6.000 de euro ar trebui să primească un jucător de Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Am ridicat salariile mai mult și uitați unde am ajuns (n.r.- la barajul de menținere/promovare în Liga 1, unde se va duela cu CS Mioveni). Și când ai din banii publici un milion sau două milioane de euro îți mai convine, dar când dai toți banii din bani privați, făcuți din contracte, cu mintea și cu muncă, e tare greu să știți.

Eu produc 100.000 de euro pe an, iar Rapid sau FCSB fac două milioane de euro pe an. Aceasta este marea noastră diferență. Aici este vorba de spectacol, de spectatori în primul rând și de stadion. Este vorba de marketing, care știe să vândă foarte bine acest produs, fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Malcom Edjouma e împrumutat de FCSB la Bari. Play-off-ul de promovare în Serie A este transmis LIVE în AntenaPLAY. Bari joacă în barajul de rămânere în Serie B. În turul cu Ternana, scorul a fost 1-1. Returul se va juca joia viitoare, de la ora 21:30.

Reclamă

Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali

Au apărut detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Jucătorul „șepcilor roșii” își dorește o revenire fabuloasă la echipa roș-albastră, însă lucrurile s-au îngreunat după declarațiile patronului.

Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Alex Chipciu a ajuns la un acord cu FCSB și încerca să își rezilieze, amiabil, înțelegerea cu U Cluj, după încheiera sezonului. Mutarea ar fi urmat să fie materializată în luna iunie.

Totuși, transferul a fost complicat de Gigi Becali, care a confirmat, în mod public, interesul pentru Chipciu.

„Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător cu experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști”, a spus Gigi Becali.

Totuși, sursa citată anterior anunță că oficialii de la U Cluj au auzit declarațiile patronului de la FCSB și nu mai sunt de acord cu rezilierea contractului.

Astfel, Becali va fi nevoit acum să achite o sumă de transfer pentru a materializa mutarea. În momentul de față, Alex Chipciu mai are contract valabil pe un an cu U Cluj. Jucătorul ajuns la 35 de ani este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și