Închide meniul

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! „Regele” l-a adus pe Amine Benchaib de la Mioveni

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 13:01

Reclamă
Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! Regele” l-a adus pe Amine Benchaib de la Mioveni

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul

Amine Benchaib, prezentat oficial la Farul/ Youtube Farul

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul. „Regele” l-a adus la echipă pe Amine Benchaib, de la CS Mioveni, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut. Jucătorul s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu echipa campioană din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a ajuns la nouă transferuri oficializate în această vară. Campioana i-a adus pe Zorhan Bassong, Ionuț Vînă, Fabio Vianna, Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Diogo Queiros, iar ultimul adăugat pe listă este Amine Benchaib.

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul

Amine Benchaib este un mijlocaș cu dublă cetățenie, belgiană și marocană. Acesta are peste 60 de meciuri bifate în prima ligă din Belgia, evoluând în țara sa natală pentru Lokeren, Carleroi și Kortrijk.

La CS Mioveni, Bechaib a evoluat din iarnă și până la terminarea sezonului. Acesta a fost transferat de argeșeni de la Kortrijk, și a reușit să marcheze trei goluri, în cele 19 partide în care a evoluat.

Benchaib a oferit și primele declarații în calitate de jucător al celor de la Farul. Acesta a dezvăluit că Gică Hagi l-a convins să semneze cu echipa campioană din Liga 1.

Reclamă

„Am avut o discuție cu antrenorul. M-a convins să semnez cu Farul. Știam deja echipa și am fost 100% decis să aleg această echipă. Cred că am luat decizia bună.

Nu am jucat niciodată la o echipă campioană, este ceva nou, iar acest lucru cred că mă va ajuta în viitor. Toți visăm să jucăm în Champions League. Va fi o provocare importantă și sper să realizăm ceva frumos”, a declarat Amine Benchaib, pentru pagina de Youtube a celor de la Farul.

Pentru Farul, urmează „dubla” cu Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar din Champions League. Primul meci se va disputa pe 12 iulie, la Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul şi a făcut deja ofertă

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul. „Regele” a spus ochii pe un fundaş dreapta ivorian, căruia i-a făcut deja o ofertă.

Ouattara este un jucător ce a fost format de Vitoria Guimaraes, iar Hagi l-a ofertat să vină la Farul. Evaluat la 350.000 de euro, Ouattara a jucat în ultimul sezon la Portimonense.

Conform celor de la playsport.ro, Hagi i-a oferit un contract pe 3 ani (2 plus opţiune pentru încă unul), un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus un bonus de 750 de euro pentru fiecare victorie, cu condiţia de a juca cel puţin 45 de minute. Mai mult, pentru a-l aduce la Farul, Hagi a fost de acord să cedeze 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și