Închide meniul

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul şi a făcut deja ofertă. Detalii din contract

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 21:51

Reclamă
Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul şi a făcut deja ofertă. Detalii din contract

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt!

Gică Hagi, în timpul unui meci pe banca lui Farul / Profimediaimages

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul. „Regele” a spus ochii pe un fundaş dreapta ivorian, căruia i-a făcut deja o ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hai continuă să aducă jucători la Farul pentru a forţa intrarea în grupele unei competiţii europene. Gică Hagi a făcut ofertă pentru Zie Ouattara (23 de ani).

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul şi a făcut deja ofertă

Ouattara este un jucător ce a fost format de Vitoria Guimaraes, iar Hagi l-a ofertat să vină la Farul. Evaluat la 350.000 de euro, Ouattara a jucat în ultimul sezon la Portimonense.

Conform celor de la playsport.ro, Hagi i-a oferit un contract pe 3 ani (2 plus opţiune pentru încă unul), un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus un bonus de 750 de euro pentru fiecare victorie, cu condiţia de a juca cel puţin 45 de minute. Mai mult, pentru a-l aduce la Farul, Hagi a fost de acord să cedeze 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Gică Hagi şi-a asigurat serviciile unui portughez cu un CV impresionant

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! „Regele” şi-a asigurat serviciile lui Diogo Queiros, fundaş central portughez, cu un CV de-a dreptul impresionant. Constănţenii au ajuns astfel la opt transferuri realizate până acum, în această perioadă de mercato.

Reclamă

Pe lângă Diogo Queiros, Farul i-a mai transferat pe Zorhan Bassong, Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Fabio Vianna şi Ionuţ Vînă, în această vară.

Queiros s-a alăturat deja lotului condus de Gică Hagi, campionii fiind într-un cantonament la Poiana Braşov, în această perioadă.

Fundaşul central lusitan, în vârstă de 24 de ani, are un CV impresionant. Queiros are un palmares de invidiat: câştigător al Youth League cu FC Porto în 2019 şi campion european U19 (în 2018) şi U17 (în 2016) cu Portugalia. A fost căpitanul reprezentativelor U15, U16, U17 şi U19 ale Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, acesta a evoluat şi în finala Campionatului European U21 din 2021, alături de naţionala sa.

Queiros, ultimul jucător transferat de Hagi la Farul, nu a mai evoluat însă din iarnă, atunci când îi expira împrumutul la Real Valladolid şi revenea la Famalicao. De altfel, în întreg sezonul trecut, fundaşul central a bifat doar trei meciuri.

De-a lungul carierei sale, Queiros a evoluat la Porto, Mouscron, Famalicao şi Real Valladolid, având 16 meciuri în tricoul naţionalei U21 a Portugaliei.

Gică Hagi l-a transferat şi pe Zorhan Bassong la Farul

Gică Hagi continuă campania de transferuri în această vară, la Farul. Zorhan Bassong, fundaş stânga de 24 de ani, a evoluat ultima dată FC Argeş, echipă care a retrogradat în eşalonul secund, în urma barajului pierdut cu Dinamo.

Bassong a bifat 10 meciuri pentru trupa argeşeană, în sezonul trecut, fără să marcheze vreun gol.

Zorhan Bassong a oferit şi primele declaraţii, după ce a semnat cu Farul. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu echipa campioană din Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și