Închide meniul

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi, mesaj ferm după Mioveni – Universitatea Craiova 0-1: „Frica aceasta ne-a afectat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 22:52

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi, mesaj ferm după Mioveni – Universitatea Craiova 0-1: „Frica aceasta ne-a afectat!

Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi, mesaj ferm după Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. Dragoş Bon a spus că, din punct de vedere mental, jucătorii olteni sunt la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Bon a spus că jucătorii Universitatea Craiova au o frică de rezultate.

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi, mesaj ferm după Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Sunt foarte bucuros că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Am fost un meci de suferinţă, se câltifă puncte şi în acest fel. Cred că este o teamă de rezultat. Tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni i-a coborât mental. Frica aceasta ne-a afectat. Nu este uşor ca jucător de fotbal să treci uşor peste despărţirea de antrenor.

Nu a fost unjoc spectaculos, un joc făcut de o echipă care poate să câştige. Fotbalul este un joc de contact. Noi pregătim şi jocul cu Chindia, după care conducerea lucrează, îşi va face un plan şi un proiect. Sper să se ia cele mai bune decizii pentru fani şi pentru suporteri. Cele 3 puncte au fost cele mai importante pentru noi în seara asta„, a spus Dragoş Bon după FC Argeş – Universitatea Craiova 0-1, la digisport.ro.

Bogdan Vătăjelu, discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Bogdan Vătăjelu a avut un discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 20-a a Ligii 1. Fundaşul oltenilor a recunoscut că a fost o victorie de care echipa avea o nevoie uriaşă.

Reclamă

A fost o victorie chiar muncită, ştiam că nu o să câştigăm uşor. Mioveni chiar dacă e pe ultimele locuri, nu au jucători răi. Mă bucur pentru noi.

Sincer nu arătăm ca o echipă care se poate la campionat, ăsta e adevărul. E o perioadă mai puţin fastă pentru noi. A fost perioada asta cu Mister care a plecat. Încă e o perioadă una destul de în ceaţă pentru noi. Însă e o victorie care ne ajută. Trebuie să ştim să pornim de jos.

Am câştigat, nu cred că suntem Craiova de anul trecut sau de acum doi ani când puteam să ne creem un avantaj rapid pe tabelă. Trebuie să adunăm puncte, pentru că lupta pentru play-off va fi una foarte grea. Orice schimbare de antrenor este urâtă pentru echipă, pentru club. Te obişnuieşti cu nişte idei. Asta e viaţa noastră. Nu pot să plece 10 jucători, antrenorul plăteşte.

Reclamă 4 / 0/3

Îi ştiu pe suporteri, îi înţeleg. Sunt lângă noi, uneori ne şi înjură. Asta e, sunt ai noştri. Sunt echipe mari care trec prin perioade de asta, dapăi noi. Ei au speranţe… şi noi avem. Numai alături de ei putem trece peste. Aşteptăm să fie alături de noi cum au fost în anii precedenţi“, a declarat Bogdan Vătăjelu la digisport.ro.

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. George Cîmpanu le-a adus oltenilor prima victorie după plecare lui Mirel Rădoi

CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost meciul serii din Liga 1. Confruntarea din etapa a 20-a a fost decisă de golul marcat de George Cîmpanu, în minutul 41.

Oltenii lui Mihai Rotaru treceau printr-un moment extrem de dificil. Mirel Rădoi şi-a dat demisia, interimatul fiind asigurat în finalul acestui an de Dragoş Bon. Universitatea Craiova a făcut o a doua repriză de coşmar la Mioveni. Gazdele au avut două şanse mari de a restabili egalitatea. Pe final, jucătorii din Bănie au tras de timp şi au reuşit să plece cu cele trei puncte.

Alb-albaştrii au pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Au obţinut a 10-a victorie stagională şi au urcat, cel puţin până la finalul etapei, pe locul 4 în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și