Închide meniul

„Nu arătăm ca o echipă care se poate bate la campionat”. Bogdan Vătăjelu, discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 22:46

Reclamă
„Nu arătăm ca o echipă care se poate bate la campionat. Bogdan Vătăjelu, discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Bogdan Vătăjelu a plecat de la Universitatea Craiova

Bogdan Vătăjelu, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Bogdan Vătăjelu a avut un discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 20-a a Ligii 1. Fundaşul oltenilor a recunoscut că a fost o victorie de care echipa avea o nevoie uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă alb-albaştrii au urcat pe locul 4 în Liga 1, Vătăjelu nu vrea să se gândească la titlu. Universitatea Craiova a încheiat seria de trei meciuri fără victorie în campionat. Dragoş Bon a stat pe bancă după plecarea lui Mirel Rădoi. Fanii care au făcut deplasarea au protestat şi au avut cuvinte dure la adresa jucătorilor din Bănie.

Bogdan Vătăjelu a avut un discurs sincer după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

A fost o victorie chiar muncită, ştiam că nu o să câştigăm uşor. Mioveni chiar dacă e pe ultimele locuri, nu au jucători răi. Mă bucur pentru noi.

Sincer nu arătăm ca o echipă care se poate la campionat, ăsta e adevărul. E o perioadă mai puţin fastă pentru noi. A fost perioada asta cu Mister care a plecat. Încă e o perioadă una destul de în ceaţă pentru noi. Însă e o victorie care ne ajută. Trebuie să ştim să pornim de jos.

Am câştigat, nu cred că suntem Craiova de anul trecut sau de acum doi ani când puteam să ne creem un avantaj rapid pe tabelă. Trebuie să adunăm puncte, pentru că lupta pentru play-off va fi una foarte grea. Orice schimbare de antrenor este urâtă pentru echipă, pentru club. Te obişnuieşti cu nişte idei. Asta e viaţa noastră. Nu pot să plece 10 jucători, antrenorul plăteşte.

Reclamă

Îi ştiu pe suporteri, îi înţeleg. Sunt lângă noi, uneori ne şi înjură. Asta e, sunt ai noştri. Sunt echipe mari care trec prin perioade de asta, dapăi noi. Ei au speranţe… şi noi avem. Numai alături de ei putem trece peste. Aşteptăm să fie alături de noi cum au fost în anii precedenţi„, a declarat Bogdan Vătăjelu la digisport.ro.

CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost meciul serii din Liga 1. Confruntarea din etapa a 20-a a fost decisă de golul marcat de George Cîmpanu, în minutul 41.

Oltenii lui Mihai Rotaru treceau printr-un moment extrem de dificil. Mirel Rădoi şi-a dat demisia, interimatul fiind asigurat în finalul acestui an de Dragoş Bon. Universitatea Craiova a făcut o a doua repriză de coşmar la Mioveni. Gazdele au avut două şanse mari de a restabili egalitatea. Pe final, jucătorii din Bănie au tras de timp şi au reuşit să plece cu cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Alb-albaştrii au pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Au obţinut a 10-a victorie stagională şi au urcat, cel puţin până la finalul etapei, pe locul 4 în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât Rapid.

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la un acord de principiu cu Mihai Rotaru pentru revenirea la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii din Azerbaidjan, care au dezvăluit că “Reghe” e gata să îşi rezilieze contractul cu Neftchi Baku.

Reghecampf a plecat din Bănie în luna iunie a acestui an. Avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar s-a înţeles cu Rotaru să încaseze numai 180.000 de euro. În 38 de meciuri pe banca oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 22 de victorii, 6 remize şi 10 înfrângeri.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf îşi doreşte să revină în România şi ar fi ajuns la un acord de principiu cu Universitatea Craiova. “Se va întoarce la fostul său club”, anunţă sursa citată.

“Reghe” a pierdut ultimele două meciuri oficiale. A fost învinsă în campionat de Qarabag (0-4) şi a cedat la limită cu Zira (0-1), în Cupa Azerbaidjanului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și