Închide meniul

„Instrument de tâlhărie!”. Neluţu Varga acuză jocuri de culise pentru defavorizarea lui CFR Cluj: „Arbitraj execrabil”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2022, 13:15

„Instrument de tâlhărie!. Neluţu Varga acuză jocuri de culise pentru defavorizarea lui CFR Cluj: „Arbitraj execrabil

"Instrument de tâlhărie!". Neluţu Varga acuză jocuri de culise pentru defavorizarea lui CFR Cluj

Cătălin Popa, atacat de Neluţu Varga / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Neluţu Varga, discurs incredibil după Rapid – CFR Cluj 2-1
  • Atac total la arbitraj

Neluţu Varga acuză jocuri de culise după Rapid – CFR Cluj, scor 2-1. Patronul campioanei României a pus tunurile pe arbitraj şi a dat de pământ pe „centralul” derby-ului din Giuleşti, Cătălin Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul grupării din Gruia a făcut declaraţii grave şi a vorbit despre „tâlhărie” şi de „furt calificat”. Neluţu Varga a cedat nervos.

Neluţu Varga acuză jocuri de culise. Reacţie incredibilă după Rapid – CFR Cluj 2-1

Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic.

Reclamă

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure corectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat.

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie”, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă

Patronul lui CFR Cluj a acuzat probleme medicale la finalul confruntării în care echipa sa a ratat şansa de a urca pe locul 2 în clasamentul Ligii 1.

Cristi Balaj: „Au fost discuţii să scoatem echipa de pe teren!”

Cristi Balaj, dezvăluire uluitoare după Rapid – CFR Cluj 2-1. Preşedintele celor de la CFR Cluj a precizat că au fost discuţii, în timpul derby-ului cu Rapid, să se scoată echipa de pe teren.

Prima dată când s-a pus în discuţie acest lucru a fost după ce Rapid a primit al doilea penalty. La câteva minute, Deac a fost faultat, iar oficialii campioanei au cerut cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Am simţit o adevărată plăcere când a început meciul. Au apărut situaţiile de arbtraj, ni s-a anulat un gol pe motiv de offside. Am primit mesaje că linia roşie se suprapunea cu cea albastră. Am înţeles că este suprapusă. A apărut prima lovitură de pedeapsă, într-un moment în care Yuri era în aer, efectua o foarfecă în mod corect. Luckassen intră direct în el. Yuri are o problemă la mână. Ulterior apare şi contactul. Dacă nu era împins Yuri, Scuffet intra în el. Aşa a apărut Luckassen în faţa lui Suffet. Dacă nu l-ar fi împins pe Yuri, Scuffet s-ar fi ciocnit de el. Din punctul meu de vedere, prima incorectitudine este fault în atac.

La al doilea penalty, primul care efectzuează o ţinere este atacantul. Este cel care ţine primul. Este un reflex pentru un apărător să pună mâna pe un adversar. Prima ţinere este provocată de Dugandzic. Ţinerea evidentă este a atacantului. Dugandzic a căzut cu scopul de a obţine un avantaj. Iar aceasta este simulare. Este cartonaş roşu la faultul asupra lui Deac. Vorbim de 4 situaţii când s-a greşit lui împotriva CFR-ului. Să ai 4 greşeli, să mergi şi la camera VAR şi să nu dau fault. Să nu dai penalty la faza asta, înseamnă că ai spatele asigurat. Şi spun asta fără să am. Discuţiile interne au fost să scoatem echipa pe teren. După a doua lovitură de pedeapsă au fost şi după ce a fost situaţia cu Deac„, a spus Cristi Balaj la Pro Arena.

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitraj

Dumitru Dragomir susţine că a fost fault în atac la ambele faze la care Rapid a primit lovituri de pedeapsă. Fostul şef e de părere şi că presiunea pusă de fani e una uriaşă în Giuleşti.

I-a executat. Eu mă iau după ce am văzut eu. Nu a fost nici unul, nici celălalt. La primul a fost fault. Luckassen face fault, se urcă pe el, îi dă un brânci. E fault clar. La celălalt, premergător a fost fault în atac. Dar au dreptul să greșească și arbitrii, că sunt oameni.

E presiune pe Giulești, galeria te scuipă, aruncă cu semințe, te influențează puțin ca arbitru. Nu că au ei pile pe undeva. Ce dacă sunt în Comitetul Executiv de la FRF, acolo s-au dus să facă ce zice Burleanu”, a spus Dumitru Dragomir.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”