Închide meniul

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitrajul din Rapid – CFR Cluj 2-1: „I-a executat! E presiune mare, galeria te scuipă, aruncă cu seminţe!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 10:26

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitrajul din Rapid – CFR Cluj 2-1: „I-a executat! E presiune mare, galeria te scuipă, aruncă cu seminţe!

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova, după ce au anunțat că merg la TAS

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitrajul din Rapid – CFR Cluj 2-1

Fostul şef al Ligii spune că niciunul dintre cele două penalty-uri nu trebuia acordat

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitrajul din Rapid – CFR Cluj 2-1. Fostul şef al Ligii spune că niciunul dintre cele două penalty-uri nu trebuia acordat. Dragomir şi-a argumentat opinia vehementă la adresa arbitrajului din derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir susţine că a fost fault în atac la ambele faze la care Rapid a primit lovituri de pedeapsă. Fostul şef e de părere şi că presiunea pusă de fani e una uriaşă în Giuleşti.

Dumitru Dragomir, discurs dur despre arbitrajul din Rapid – CFR Cluj 2-1

„I-a executat. Eu mă iau după ce am văzut eu. Nu a fost nici unul, nici celălalt. La primul a fost fault. Luckassen face fault, se urcă pe el, îi dă un brânci. E fault clar. La celălalt, premergător a fost fault în atac. Dar au dreptul să greșească și arbitrii, că sunt oameni.

Reclamă

E presiune pe Giulești, galeria te scuipă, aruncă cu semințe, te influențează puțin ca arbitru. Nu că au ei pile pe undeva. Ce dacă sunt în Comitetul Executiv de la FRF, acolo s-au dus să facă ce zice Burleanu”, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

Reclamă

Rapid a bătut-o pe CFR, cu 2-1, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1. Golurile au fost marcate de Cristian Săpunaru şi Marko Dugandzic, ambele venind din penalty-uri acordate greşit, susţine Crăciunescu.

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu îl contrazice pe Ion Crăciunescu

Adrian Porumboiu, verdict surprinzător după penalty-urile din derby-ul Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fostul arbitru asigură că arbitrul Cătălin Popa a interpretat corect fazele controversate din careul ardelenilor.

La primul penalty, e fault fără niciun dubiu. E penalty. Cei care invocă un fault al lui Luckassen la Yuri, trebuie să aibă în vedere un lucru. Dacă-l faulta înainte Luckassen, Yuri nu mai reușea să facă foarfeca. Eu zic că oamenii din camera VAR au văzut ce trebuiau să vadă.

Al doilea penalty, după părerea mea, este penalty. Să explic de ce. E o tinere reciprocă, dar în partea finală… De ce a căzut atacantul rapidist? A avut vreo cădere de calciu?Burcă a folosit o forță disproporționată. Dacă sunt alte păreri, trebuie să le respect, fiecare are dreptul la opinie. În camera VAR era un arbitru care are experiență, care nu putea să nu-i spună centralului «Vino şi uită-te la monitor»„, a declarat Adrian Porumboiu pentru orangesport.ro.

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj

Cătălin Popa a dictat uşor un penalty în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti şi nici verificarea VAR nu l-a contrazis.

Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu VAR. Fundaşul oaspeţilor a primit şi cartonaşul galben.

Au urmat protestele oaspeţilor, în timp ce golul era verificat în camera VAR unde se afla Ovidiu Haţegan. Totuşi, chiar dacă reluările au arătat că faultul nu a fost unul clar, decizia a rămas cea iniţială. Dugandzic a fost cel pe care l-a lăsat Cristi Săpunaru să execute penalty-ul şi acesta a înscris împotriva fostei sale echipe din Liga 1. L-a învins pe Scuffet cu un şut perfect.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:22 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Liga 1 • 15:55
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!
Liga 1 • 15:35
OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid