Închide meniul
UPDATE

Jandarmeria neagă că ar fi fost scandal înainte de FCSB – U Cluj: „Nu au fost altercaţii între membrii celor două galerii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 20:40 / Actualizat: 17 iulie 2022, 21:45

Jandarmeria neagă că ar fi fost scandal înainte de FCSB – U Cluj: „Nu au fost altercaţii între membrii celor două galerii!

Interes uriaş pentru FCSB - U Cluj. Fanii i-au luat prin surprindere pe organizatori

Fanii lui FCSB, pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Interes uriaş pentru FCSB – U Cluj, meciul din prima etapă a Superligii. Fanii roş-albaştrilor vin în număr mare pe Arena Naţională şi i-au luat prin surprindere chiar şi pe organizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 21.45: Jandarmeria a oferit un comunicat în care neagă că s-ar fi apelat la armamentul din dotare.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB ȘI „U” Cluj, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Până la acest moment, nu au fost înregistrate incidente sau altercații între membrii celor două galerii.

De asemenea, dezmințim categoric informațiile apărute în spațiul public în legătură cu folosirea armamentului din dotare sau a substanțelor iritant-lacrimogene de către efectivele de jandarmi.

Reclamă

Menționăm că, la finalul jocului sportiv, Jandarmeria Capitalei va oferi precizări cu privire la faptele de natură contravențională sau infracțională constatate în acest context„, se arată în comunicat.

Update: Ar fi fost o bătaie generală, înaintea meciului FCSB – U Cluj, între fanii celor două echipe. Potrivit digisport.ro, ultraşii au făcut scandal pe Bulevardul Basarabiei din Capitală, în apropierea stadionului. Mai mult decât atât, forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi au tras focuri de armă în plan vertical. Cel puţin trei persoane ar fi fost arestate.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a venit cu precizări şi au anunţat că a fost un incident, dar în care nu au fost implicaţi ultraşi ai lui FCSB sau U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

A fost incident în zona Basarabiei, la un magazin, între mai mulți cetățeni, dar nimic special sau grav. Ei nu au legătură cu meciul și oricum gravitatea situației nu cred ca generează interes„, a declarat Alexandru Iacob, purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru sursa citată anterior.

S-au format cozi la casele de bilete, iar conducătorii roş-albaştrilor au decis să deschidă chiar şi inelul superior al celui mai mare stadion din România. Sunt aşteptaţi peste 20.000 de suporteri în tribune.

Interes uriaş pentru FCSB – U Cluj

Mihai Stoica a avut o primă reacţie, când a văzut ce se întâmplă la Arena Naţională. Managerul general al roş-albaştrilor a recunoscut că nu se aştepta ca ultraşii să ia cu asalt stadionul de 55.000 de locuri.

Am spus în emisiune că vom fi 15.000 diseară. Am greșit. Vom fi mai mulți„, a scris MM pe contul său de Facebook.

Gigi Becali i-a cerut lui Toni Petrea o victorie facilă în faţa nou-promovatei, la care Alex Chipciu este titular. Patronul lui FCSB şi-a dorit o echipă ultra-ofensivă, astfel încât scorul să poată căpăta proporţii încă din primele 45 de minute.

Primul 11 al lui FCSB: Târnovanu – Valentin Creţu, Dawa, Haruţ, Şerban – Olaru, Edjouma, Florin Tănase – Cordea, Florinel Coman, Octavian Popescu

Reclamă

Fanii lui Dinamo vin pe Arena Națională la FCSB – U Cluj

Fanii lui Dinamo și-au anunțat prezența la meciul FCSB – U Cluj, pe Arena Națională. Ultrașii dinamoviști vor cânta alături de galeria oaspeților, cu care sunt înfrățiți.

Dinamo a retrogradat în Liga 2 după un baraj chiar cu U Cluj, dar fanii „câinilor” au echipă pe care să o susțină în primul eșalon.

Pentru că suntem frați! Mergem alături de frații de la „U” CLUJ la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!”, a anunțat Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Toni Petrea a dezvăluit principalul obiectiv al lui FCSB în noul sezon

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon. Calificarea în grupele Conference League este principalul obiectiv de acum al FCSB.

E obiectivul principal în momentul de faţă, e cel mai apropiat. Campionat îl luăm peste un an. Obiectivul principal este calificarea în grupele Conference League pentru că nu am mai fost demult. Ar fi o performanţă pentru noi„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Antrenorul celor de la FCSB se gândeşte non-stop şi la titlul pe care l-a ratat „la mustaţă” sezonul trecut şi chiar pare o obsesie.

Ne dorim, avem în minte lucrul acesta. Pentru asta ne pregătim, pentru asta ne antrenăm. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. E un campionat lung, sunt multe meciurile de jucat, e devreme să vorbim despre aşa ceva dar, bineînţeles, ne propunem să câştigăm campionatul”, a spus Toni Petrea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și