Închide meniul

Intervenţie imediată a lui Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi i-a desfiinţat pe jucătorii excluşi din lot: „Îl sprijin şi îi respect deciziile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 23:52

Intervenţie imediată a lui Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi i-a desfiinţat pe jucătorii excluşi din lot: „Îl sprijin şi îi respect deciziile!

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova / Hepta

Intervenţie imediată a lui Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi i-a desfiinţat pe jucătorii excluşi din lot. Mirel Rădoi a avut un discurs dur la adresa lui Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă, pe care i-a exclus din lot pe motive legate de atitudine şi disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a avut un discurs devastator la adresa jucătorilor săi, iar Mihai Rotaru a anunţat că îl sprijină pe antrenorul său.

Intervenţie imediată a lui Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi i-a desfiinţat pe jucătorii excluşi din lot

Toți antrenorii care au fost la Craiova au avut această libertate. S-a creat această falsă impresie cum că jucătorii ar fi protejați. La Craiova sunt protejate principiile, valorile clubului. 

Mirel a avut întotdeauna suportul clubului, dar și ceilalți antrenori. Au avut respectul și libertatea de a decide viața vestiarului. Nu vreau să spăl rufele în public, nu discut punctual, doar pe principii. 

Pe Mirel Rădoi îl sprijin, îi respect deciziile, pentru a face ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Va fi o discuție cu Mirel Rădoi, va avea 90% ca punct de vedere, ne vom mula după ceea ce ne spune. Nu o vedem ca pe o pedeapsă, ci ca pe variante pentru a respecta rigorile clubului. Depinde de jucători, de felul în care se comportă zi de zi„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi, discurs dur la adresa jucătorilor excluşi din lot

Mirel Rădoi i-a luat la ţintă pe toţi cei patru jucători excluşi din lot, înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Tehnicianul oltenilor şi-a explicat decizia, care îl are în centru chiar şi pe Andrei Ivan.

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare”, a atacat Mirel Rădoi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, atac la jucătorii excluşi din lot
  • Reacţia imediată a lui Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și