Închide meniul

„Investiţiile nu îţi aduc rezultate!” Daniel Pancu, verdict despre situaţia de la Rapid! Ce le recomandă giuleştenilor

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 21:05

Reclamă
„Investiţiile nu îţi aduc rezultate! Daniel Pancu, verdict despre situaţia de la Rapid! Ce le recomandă giuleştenilor

Daniel Pancu, verdict despre situaţia de la Rapid

Daniel Pancu, la un meci / Hepta

Daniel Pancu a oferit un verdict despre situaţia de la Rapid, după ce echipa a pierdut duelul de pe teren propriu cu U Cluj. Selecţionerul naţionaleo U21 ştie ce-i lipseşte formaţiei lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a avut un start dezastruos de sezon, având o singură victorie, în nouă meciuri disputate. Giuleştii ocupă locul 11, cu nouă puncte acumulate.

Daniel Pancu, verdict despre situaţia de la Rapid

Daniel Pancu a transmis că de la Rapid lipseşte identitatea de joc, acesta fiind şi motivul din spatele lipsei de rezultate. Selecţionerul susţine că investiţiile masive care s-au făcut la formaţia de sub Grant, în ultimele sezoane, nu garantează şi rezultatele.

Totodată, Pancu consideră că şefii de la Rapid ar trebui să împrumute mai des jucătorii tineri, pentru ca aceştia să evolueze la alte formaţii.

Pare o echipă care învaţă pe traseu ce se întâmplă, lucruri normale, dacă ne gândim prin ce a trecut. Totuşi, la investiţiile mari care s-au făcut acolo, mă aşteptam ca lucrurile să fie aşezate şi evoluate din punctul ăsta de vedere.

Reclamă
Reclamă

Eu rămân la aceeaşi părere pe care o spun de trei ani de zile, adică am spus-o şi public şi se confirmă lucrurile astea. Rapid, în primul rand, trebuie să aibă o identitate de joc până să aibă rezultate şi consider că ei au greşit ţinând cont de rezultate, pentru că investiţiile nu iţi aduc rezultate automat. Concurezi cu alţii, aceleaşi investiţii le mai fac alte patru, cinci cluburi din România, în străinătate sunt 10 care investesc la fel ca tine.

Au investit mult şi în tineri şi este un lucru bun, doar că acei tineri trebuie să joace pentru a evolua, pentru că le scade valoarea stând pe bancă.

Câţiva dintre ei ar trebui împrumutaţi daca mă întrebaţi pe mine, dar revin şi spun că principala lor problema e că nu au identitatea lor de fotbal. Nu au un fotbal, nu au sistem, nu au un concept de trei ani de zile, au schimbat antrenori. Antrenorii au fost de profil diferit”, a declarat Daniel Pancu, conform orangesport.ro.

Reclamă

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Un jucător important ar putea primi o suspendare record

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Christopher Braun (33 de ani) ar putea primi o suspendare record după ce s-a plâns de arbitraj.

Cazul a ajuns pe masa CCA, iar Braun riscă o suspendare cuprinsă între 4 şi 8 meciuri. Braun a făcut declaraţiile respective după derby-ul Rapid – Dinamo 1-1, disputat în Giuleşti.

„Cred că meritam să câștigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greșeli”, a fost declaraţia lui Christopher Braun.

Potrivit gsp.ro, cazul lui Braun a rămas în pronunţare la Comisia de Disciplină. Fundaşul dreapta al Rapidului a fost reclamat de către CCA.

Dacă autorul este jucător sau antrenor, membru al echipei tehnice ori oficial cu statut de angajat al clubului, se pedepseşte cu suspendare de la 4 la 8 jocuri și, respectiv, de la 8 la 12 jocuri, în caz de recidivă”, se arată în Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 3-1. Tănase, pasă perfectă la golul lui Olaru! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și