Închide meniul

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Un jucător important ar putea primi o suspendare record după ce s-a plâns de arbitraj

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 15:43

Reclamă
Lovitură uriaşă pentru Rapid! Un jucător important ar putea primi o suspendare record după ce s-a plâns de arbitraj

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Un jucător important ar putea primi o suspendare record

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Christopher Braun (33 de ani) ar putea primi o suspendare record după ce s-a plâns de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cazul a ajuns pe masa CCA, iar Braun riscă o suspendare cuprinsă între 4 şi 8 meciuri. Braun a făcut declaraţiile respective după derby-ul Rapid – Dinamo 1-1, disputat în Giuleşti.

Lovitură uriaşă pentru Rapid! Un jucător important ar putea primi o suspendare record după ce s-a plâns de arbitraj

Cred că meritam să câștigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greșeli”, a fost declaraţia lui Christopher Braun.

Potrivit gsp.ro, cazul lui Braun a rămas în pronunţare la Comisia de Disciplină. Fundaşul dreapta al Rapidului a fost reclamat de către CCA.

Dacă autorul este jucător sau antrenor, membru al echipei tehnice ori oficial cu statut de angajat al clubului, se pedepseşte cu suspendare de la 4 la 8 jocuri și, respectiv, de la 8 la 12 jocuri, în caz de recidivă”, se arată în Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar.

Reclamă
Reclamă

Rapid se află doar pe locul 12 în Liga 1, după 9 etape disputate. Giuleştenii au o singură victorie, 6 egaluri şi 2 înfrângeri. Ei au acelaşi număr de puncte ca şi FCSB, 9, dar roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat. Echipa patronată de Gigi Becali va juca o restanţă cu FC Botoşani.

Întăriri pentru Marius Şumudică la Rapid! Clinton N’Jie a primit permis de muncă şi poate debuta cu Unirea Slobozia

Vin întăriri pentru Marius Şumudică la Rapid. Clinton N’Jie a scăpat de griji şi a primit permis de muncă pentru a putea juca în România. Extrema dreapta de 31 de ani poate debuta în deplasarea cu Unirea Slobozia, din etapa a 10-a a Ligii 1.

Din informaţiile AS.ro, Clinton N’Jie a primit astăzi „cartea verde” şi este apt pentru a juca în tricoul giuleştenilor. Camerunezul poate rezolva problemele ofensive ale alb-vişiniilor. Rapid tocmai a fost învisă cu 2-0 de U Cluj, liderul surpriză al campionatului.

Reclamă

N’Jie a primit 250.000 de euro la semnătură de la Dan Şucu şi va avea un salariu uriaş. Va încasa alţi 250.000 de euro pe an. El a jucat, de-a lungul carierei, pentru Lyon, Marseille, Tottenham, Dinamo Moscova şi Sivasspor.

Sunt fericit să fiu aici, la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Am vorbit cu patronul şi cu antrenorul. A fost o decizie uşoară să vin aici. Clubul m-a vrut mult. Sunt fericit să fiu aici.

E un obiectiv pentru noi, să jucăm în Europa şi un trofeu ar fi extraordinar pentru noi. Să îi facem pe fani fericiţi. Astea sunt obiectivele mele„, a declarat Clinton N’Jie după ce a parafat înţelegerea cu echipa antrenată de Marius Şumudică.

Oficialii Rapidului încearcă să rezolve şi problemele cu permisul de muncă al lui Aaron Boupendza. Situaţia atacantului din Gabon, cotat la 5 milioane de euro, pare a fi mai complicată. Egiptenii de la Zamalek susţin că Boupendza semnase un precontract cu ei, înainte de a semna cu Rapid.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și