Închide meniul

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”: „E multă inconştienţă, Dinamo retrogradează”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 10:36

Reclamă
Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor: „E multă inconştienţă, Dinamo retrogradează

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a "câinilor"

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”. Dinamo a pierdut cu Oţelul cu 1-0. Golul gălăţenilor a fost marcat de Tănasă în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone a tras un grav semnal de alarmă în ceea ce priveşte situaţia „câinilor”. „Fălcosul” a punctat şi el că jucătorii lui Dinamo au salarii bune, aşa cum declarau Florin Prunea şi administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu.

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”: „E multă inconştienţă, Dinamo retrogradează”

”Sunt jucători cu salarii foarte bune. E și mult ghinion. Multă inconștiență. Jucătorii au venit, dar Dinamo retrogradează. Antrenorul e bun, așa mi se pare mie. Că nu reușește să obțină rezultate, asta e altceva. S-au retras prea repede cu Petrolul, s-au apărat în 20 de metri. Nu ai voie. Tu ai 1-0, Petrolul joacă în deplasare, te duci puțin peste ei.

Și la ultimul meci nu am explicație. Făceai un fault și se termina meciul. Luai un punct care era enorm. Era un punct enorm cu Oțelul, care nu era același Oțelul pe care îl știm. Au întâlnit o echipă care a jucat 120 de minute în Cupă. Puteau profita. Dorinel nu are un lot foarte mare. Veneau pe două fronturi, Cupă și campionat”, a spus Ioan Andone pentru digisport.ro.

„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală

Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo, atunci când a vorbit despre lupta din „zona roșie” a Ligii 1. Fostul antrenor, dar și jucător, de la FCSB este de părere că rivalii nu vor rămâne în primul eșalon.

Reclamă

Cu 6 etape înainte de finalul playout-ului, Dinamo se află pe locul al 15-lea, direct retrogradabil, la un punct de locurile de baraj și la 4 de salvarea directă.

Astfel, având în vedere situația din campionat, dar și forma slabă a „câinilor”, Nicolae Dică este de părere că echipa va retrograda în Liga a 2-a.

„Nick” a spus că nu vede o altă formație care să retrogradeze, având în vedere că FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, care se află pe loc de baraj, are un lot mai bun ca formația antrenată de Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

„La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice. Nu-i văd pe Craiova să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă au probleme interioare, ei au un lot bun.

Am văzut și în meciul cu Poli Iași ca și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice. CFR Cluj pierde cu 4-0 la Hunedoara și după îi bate pe Rapid, în Giulești, cu 4-1.

La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important”, a spus Nicolae Dică la fanatik.ro.

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape

Cornel Dinu a avut un discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape. Fostul mare internaţional român spune că este nedrept ca să sufere toţi fanii dinamovişti din cauza unui grup redus de ultraşi. Dinamo mai trebuie să joace 3 meciuri fără suporteri.

Cornel Dinu crede că astfel de măsuri trebuia să fie luate cu mulţi ani în urmă pentru a nu se mai ajunge la astfel de incidente.

„Nu e bine! Înseamnă că lucrurile sunt mai complicate. E nenorocire! Justiția nu mai e oarbă în România și ascultă de tot felul de comenzi politice, dar iată că și justiția fotbalului are cam același mod de funcționare. Au vrut să dea exemple dure, tocmai acum.

Problema agresivității ultrașilor e veche, trebuia rezolvată de multă vreme. Dar nu de maniera de a suferi o echipă, mii de suporteri liniștiți… Identificați ăia, 10-15-20 care sunt capul răutăților și scoși din stadion, din fotbal!

Reclamă

Nu era cazul acum (n.r. de o asemenea sancțiune)! Exemplele trebuiau date mult mai de mult, cu capii răutăților. Încă de când s-a incendiat peluza aia la Steaua prin anii ’90… Hotărâre mult prea agresivă, neconformă cu realitatea. Galeriile, în proporție de 90 la sută, sunt formate din oameni la locul lor. Pot fi identificați 50-60 de inși mai turbulenți.

S-a ajuns la o încercare de a combate fenomenul, dar suferă nemeritat echipa și apoi marea masă a suporterilor dinamoviști. Îngreunează clar situația lui Dinamo din acest moment”, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și