Închide meniul

Ioan Andone, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „El nu îi antrenează!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 17:53

Ioan Andone, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: El nu îi antrenează!”

Ioan Andone, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Ioan Andone, fostul internațional român, a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB. Astăzi, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova, în etapa a 26-a a Ligii 1. Meciul este programat la ora 20:00 pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Ioan Andone, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Ioan Andone (62 de ani) îl felicită pe Mihai Pintilii pentru felul în care evoluează FCSB și atrage atenția la faptul că Gigi Becali nu antrenează echipa.

„El nu îi antrenează, probabil face echipa și schimbările. E greu să fie anul FCSB, la ce joacă acum e în regulă. Să nu fie întâmplare. Văd că nimeni nu se grăbește, ei făceau schimbări proaste. Echipa și joacă bine, sincer. Pintilii, idiferent de scandalul care e, e un băiat care știe să mobilizeze.

Și el cu staff-ul lui, cu Neubert, cu Mihai Stoica, fac lucrurile cum trebuie. S-au linișitit și ei, să nu se apuce iar să facă greșeli. Dacă lucrurile merg bine, Gigi nu le schimbă. FCSB e mult mai bine decât anii trecuți în începutul acesta de retur”, a declarat Ioan Andone, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

În același timp, „Oracolul din Bălcești” spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Cojocaru a fost delegat la centrul partidei de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova. Recent, arbitrul, în vârstă de 42 de ani, a fost criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Pe data de 18 octombrie 2022, Adrian Cojocaru a fost delegat la UTA Arad – FCSB, 2-2, din prima etapă a grupelor Cupei României. Finalul de meci a fost unul incendiar, Cojocaru eliminând nu mai puțin de patru jucători: trei de la FCSB și unul de la UTA Arad.

În urma acestei partide, Mihai Stoca a avut o tiradă la adresa lui Cojocaru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și