Închide meniul

Ioan Andone e convins că Gigi Becali nu pleacă din fotbal: „Nu se retrage”! Când s-ar putea întoarce patronul FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 8:42

Ioan Andone e convins că Gigi Becali nu pleacă din fotbal: Nu se retrage”! Când s-ar putea întoarce patronul FCSB

Ioan Andone e convins că Gigi Becali nu pleacă din fotbal

Ioan Andone râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Ioan Andone e convins că Gigi Becali nu pleacă din fotbal. Fostul antrenor al „câinilor” ştie şi când ar putea reveni în fotbal Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat după meciul cu Rapid că se retrage din fotbal. Finanţatorul FCSB a precizat că s-a retras din toate funcţiile din club.

Ioan Andone e convins că Gigi Becali nu pleacă din fotbal

Eu zic roșu la Grigore. Dar la celălalt fault (n.r. al lui Onea), depinde de interpretare. Nu știu ce acuză FCSB, normal că ești nemulțumit când ai jucat mai bine și ai avut 7 ocazii clare.

Nu ei sunt de vină (n.r. arbitrii), ci jucătorii, că trebuie să se concentreze. Nu trebuia să primească gol FCSB, a fost o primă repriză puțin mai bună a Rapidului, dar și-a văzut interesul, mai ales că nu avea nicio victorie în play-off.

Din păcate, a pierdut FCSB-ul și iar încep scandalurile. Nu se retrage Gigi, nu cred. N-am vorbit cu el. A zis la supărare, dar, dacă bate următorul meci, revine. FCSB chiar joacă bine. A fost o echipă împotriva unui stadion”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Reclamă

Ioan Andone a fost dorit de Gigi Becali pentru banca echipei sale

Ioan Andone a povestit că Gigi Becali şi-l dorea antrenor. Motivul pentru care Becali nu l-a ofertat a fost trecutul dinamovist al lui Andone. Atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Eu nu m-aș duce. Am avut o discuție cu Gigi, acum mai mulți ani. ‘Bă, pe tine te-aș lua antrenor, dar tu ești prea dinamovist’. Nici nu s-a pus problema că îmi face el echipa, sau schimbări. ‘Bă, Gigi, orice ofertă mi-ai face, nu aș putea’.

Eu am fost și patru ani antrenor la Dinamo, pe lângă că am fost jucător. Nu că nu aș putea lucra cu el, că sunt niște reguli pe care le pui la început. Pe Dică am auzit că l-a lăsat, ți-o spun din sursă sigură. Nu a avut rezultate, s-a curățat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am făcut niciodată în 25 de ani de antrenorat schimbări în prima repriză. Numai dacă am avut jucători accidentați, s-a cerut afară, doctorul mi-a cerut să îl schimb. A fost inspirat, jucătorul care l-a băgat înscrie la câteva minute.

Poate a făcut-o Strizu, poate a făcut-o Pintilii, poate Gigi. Nu am lucrat cu asemenea patron, am avut și eu patroni răi. N-am trăit vremurile alea să-ți comande din tribune schimbările. Și nu cred că numai la FCSB se întâmplă.

Dacă sunt banii lui, știi cum zice el: ‘eu fac echipa, eu fac schimbările’. Tu accepți ca antrenor să te duci acolo, îți meriți soarta.

Eu sunt convins că Gigi le zice din prima clipă. Dacă tu accepți ca antrenor să îți fie trecut FCSB e problema ta, nu e problema noastră”, declara Ioan Andone, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Reclamă

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și