Închide meniul

Ioan Andone o atenționează pe CFR Cluj: „Debandadă mare! Nu ne demonstrează că pot să câștige campionatul!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 12:33

Ioan Andone o atenționează pe CFR Cluj: Debandadă mare! Nu ne demonstrează că pot să câștige campionatul!”

Ioan Andone, devastat după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone o atenționează pe CFR Cluj, după ce a remizat, acasă, cu FCSB, 1-1, în a treia etapă din play-off-ul Ligii 1. Fostul antrenor al ardelenilor consideră că trupa lui Dan Petrescu nu are niciun argument pentru a câștiga titlul, și în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone este de părere că, în primul rând, Dan Petrescu trebuie să rezolve problemele din defensivă.

Ioan Andone o atenționează pe CFR Cluj

Totodată, fostul tehnician din Gruia atrage atenția la faptul că CFR Cluj are un lot îmbătrânit.

„E simplu! Să nu mai primească gol. Pleci de la asta, mai ales că Dan Petrescu a fost fundaș. Și toate campionatele pe care le-a câștigat, le-a câștigat pe organizare defensivă ireproșabilă. În momentul ăsta ori uzura, ori presiunea care există să faci al șaselea campionat… să ai șansă la asta.

E foarte mult. Au condus de trei ori, de trei ori au fost egalați. Puteau să închidă jocul. Dacă dădeau și golul doi nu cred că Steaua (n.r. FCSB) mai avea forță. Până la urmă să fie fericiți cu un punct. La 1-1, după ce FCSB a egalat prin Coman, lucrurile nu au stat deloc în regulă. Debandadă mare. Nu mai erau stăpâni pe partidă.

Reclamă

Problema lor e să nu mai primească gol, ei dau un gol până la urmă. Sunt multe greșeli individuale. Trec anii și peste Deac, peste Burcă. În alți ani vedeai în play-off CFR cea mai bună echipă. Nu mai dau siguranța asta, e problema lor defensivă.

Le-au lipsit Camora și Boateng, care îți dă echilibru în fața apărării. Probabil că arătau altfel cu ăștia doi. Nu au niciun argument, nu ne demonstrează că pot să câștige campionatul”, a declarat Ioan Andone, pentru fanatik.ro.

Cristi Balaj, mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia

Cei de la FCSB au acuzat o lovitură de pedeapsă neacordată la o fază din finalul primei reprize, când David Miculescu a fost doborât în careul ardelenilor. Totodată, portarul Ștefan Târnovanu a criticat faptul că jucătorii CFR-ului ar fi tras de timp.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj consideră că nu se impunea acordarea unui penalty la faza care l-a avut protagonist pe David Miculescu. Acesta a mai punctat faptul că jucătorii FCSB-ului ar trebui să fie mai atenți la ceea ce declară la interviuri.

„În meciul de aseară am avut prezențe în careul advers atâtea cât am avut în alte 4-5 meciuri adunat la un loc. Au avut un portar bun, până la golul lui Florinel Coman, nu prea au avut ocazii. A venit golul împotriva cursului jocului.

Apoi a fost un meci deschis, s-a jucat cu garda jos, de asta au apărut ocazii și la poarta noastră. Este frustrant că am jucat bine și nu am cum să nu fiu dezamăgit. Fotbalul este un sport de contact, una este să atingi, alta este să vii cu talpa pe piciorul lui Miculescu. Iar acest lucru nu s-a întâmplat.

Era ca și o barieră. Eu m-am uitat cu atenție, nu am văzut să îi pună piedică. Portarul nu a venit cu talpa spre atacantul celor de la FCSB. Apropo de văicăreli. Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți.

Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng de la faza aia. Este contuzionată glezna. A încercat să revină, dar a acuzat problema și nu a putut continua. Eu am obosit și faptul că discut de arbitraj… devin penibil.

Nu am cum să vin să lămuresc jucătorii să își vadă de joc, de meci, să nu comenteze la deciziile arbitrilor. Nu mai vreau să vorbesc, trebuie să fiu preocupat de jocul echipei. Dar la faza cu Bîrligea nu știu care au fost considerentele.

Eu evit și nu mai vreau să vorbesc. În următoarele două etape se pot întâmpla multe. Dacă luăm jocul din acest an, din ianuarie, când am câștigat fără drept de apel la Constanța, campionatul se joacă.

Reclamă

Aseară nu ar fi fost o surpriză să câștigăm. FCSB a avut ocazii doar după ce a egalat. Noi am forțat și am fost cu fundașii centrali în c„areul lor. Ne-am dorit mult să câștigăm. Dacă ar fi fost 2-0, ar fi fost altceva”, a spus Cristi Balaj, pentru sursa citată.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și