Închide meniul

Ioan Andone, verdict necruţător despre situaţia de la Dinamo: „E dezastru”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2023, 20:46

Ioan Andone, verdict necruţător despre situaţia de la Dinamo: „E dezastru

Ioan Andone, verdict necruţător despre situaţia de la Dinamo

Ioan Andone, dând indicaţii / Profimedia Images

Ioan Andone a oferit un verdict necruţător despre situaţia de la Dinamo. Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo a cerut, totuşi, ca Ovidiu Burcă să rămână până la finalul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost umilită de Hermannstadt în deplasare. Sibienii i-au învins pe „câini” cu 4-0, după ce dinamoviştii au avut un gol anulat pe motiv de offside.

Ioan Andone, verdict necruţător despre situaţia de la Dinamo: „E dezastru”

E dezastru dacă ar fi să ne luăm după scor. Să ținem totuși cont că Dinamo a jucat cu o superechipă, candidată sigur la play-off. Au antrenor foarte bun, pe Măldărășanu, și un președinte capabil, Dani Coman. Ei au construit o formație foarte competitivă care pasează, conduce jocul.

Dinamo are probleme mari în atac, nu marchează. Au avut 6 meciuri cu un singur gol. Burcă să rămână până la finalul anului. El a făcut lotul, el îi cunoaște, dar are nevoie de trei-patru jucători să nu retrogradeze.

Ei se bat cu UTA, care ia puncte, și Iașiul ia puncte. Dinamo nu ia. Să vedem însă ce vor spune specialiștii despre golul anulat din primele minute pentru că putea schimba soarta meciului”, a declarat Ioan Andone pentru iamsport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0: „A fost un meci foarte prost”

Ovidiu Burcă e dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a oferit prima reacție după umilința de la Sibiu.

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1. După această înfrângere, echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 7 meciuri consecutive, în prima ligă, în care nu a înregistrat nicio victorie. „Câinii” au câștigat ultimul meci în luna august, împotriva celor de la FC Voluntari, cu scorul de 3-2.

Antrenorul echipei „alb-roșie” este de părere că sibienii lui Marius Măldărășanu i-au dominat pe dinamoviști la toate capitolele. Ovidiu Burcă nu a contestat rezultatul înregistrat la Sibiu și este de părere că echipa din Ștefan cel Mare a meritat să piardă întâlnirea cu cei de la Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, acesta a vorbit și despre criza în care se află clubul, care ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1. Tehnicianul a menționat faptul că, pentru un jucător, nu este ușor să evolueze pentru un club ca și Dinamo.

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele”

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Reclamă

Trupa din Ștefan cel Mare a rămas astfel fără victorie, de două luni, în Liga 1. Golurile sibienilor au fost marcate de Balaure (min 6 și min 53), de Jipa (min 19) și de Alhassan (min 90+1). „Câinii” au avut și un gol anulat în minutul 2, pe motiv de offside.

Nou promovata Dinamo a obținut ultima victorie din prima ligă pe data de 19 august, după un meci cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și