Închide meniul

„Mache”, cel mai vechi lider al galeriei lui Rapid, în lacrimi înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Moment emoţionant în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 21:37

Reclamă
„Mache, cel mai vechi lider al galeriei lui Rapid, în lacrimi înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Moment emoţionant în Giuleşti

Ioan Mihai

Ioan Mihai, prezent la Rapid - CFR Cluj/ Captură Orange Sport

Ioan Mihai, cel mai vechi lider al galeriei giuleştene, a fost în lacrimi înaintea fluierului de start din Rapid – CFR Cluj. Bătrânul fan a fost adus pentru a da lovitura de start în derby-ul etapei a 16-a, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – CFR Cluj este partida ce ţine capul de afiş în această rundă de Liga 1. Formaţiile sunt despărţie de un singur punct în clasament, clujenii având şi două partide în minus.

Ioan Mihai, cel mai vechi lider al galeriei, în lacrimi înainte de Rapid – CFR Cluj

Ioan Mihai, în vârstă de 76 de ani, este unul dintre primii lideri de galerie ai Rapidului. Acesta a făcut parte din primul grup organizat al fanilor giuleşteni, din anii 1960. Bătrânul suporter a fost adus în scaun cu rotile, pentru a da lovitura de start, în mod simbolic, în Giuleşti.

Ulterior, acesta s-a ridicat şi a făcut o plecăciune, pentru a saluta galeria. Întreaga peluză, plină pentru derby-ul cu CFR Cluj, a aplaudat la scenă deschisă gestul lui Ioan Mihai, şi l-au determinat pe acesta să izbucnească în lacrimi.

Arena din Giuleşti a fost umplută până la refuz, pentru partida „de foc” cu CFR Cluj. Fanii fac spectacol în tribune, şi încearcă să-şi poarte favoriţii spre o victorie imensă, în faţa campioanei României.

Reclamă

În tur, rapidiştii au ratat şansa de a obţine o remiză, pe terenul trupei lui Dan Petrescu. Alexandru Albu a ratat un penalty în minutele de prelungire, iar CFR Cluj a învins cu 1-0.

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va folosi rezervele în Rapid – CFR Cluj

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va utiliza rezervele în derby-ul „de foc” dintre Rapid şi CFR Cluj. Antrenorul giuleştenilor a declarat că arădenii au un lot foarte puternic, iar dacă se vor schimba anumiţi jucători, acest fapt nu va reprezenta un avantaj pentru echipa sa.

Adrian Mutu a analizat posibila variantă ca Dan Petrescu să menajeze titularii pentru partida cu Rapid. „Briliantul” este de părere că „Bursucul” nu va apela la o astfel de decizie, iar meciul va fi unul încins.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea duelului din Giuleşti, Cristi Balaj, oficialul de la CFR Cluj, a declarat că prioritate are partida din Conference League, cu Ballkani. Adrian Mutu este sceptic în privinţa acestor declaraţii, şi este convins că arădenii nu vor face doar act de prezenţă.

„(Reporter: Probabil CFR Cluj va folosi echipa a doua, e o şansă pentru Rapid?) Nu ştiu, eu la un club de avengura CFR-ului aş evita să spun echipa a doua pentru că sunt jucători valoroşi toţi. Acum ce echipă va folosi Dan Petrescu, vom vedea. Nu ştiu. Nu e niciun avantaj pentru noi că ei joacă şi în această săptămână, şi în săptămâna viitoare în Conference pentru că întâlnim o echipă care e învăţată cu o grămadă de meciuri pe parcursul unui sezon.

Are jucători experimentaţi, antrenorul lor este foarte experimentat şi priceput la ceea ce face, deci… presiunea bineînţeles e pe ei, pentru că sunt câştigători, dar şi pe noi pentru că jucăm acasă.

Nu ştiu dacă să cred sau nu ceea ce declară domnul Balaj (n.r. că prioritar este meciul din Conference League) pentru că mi-e greu să cred că ei vor veni aici şi vor face doar act de prezenţă. Din contra, poate e o declaraţie care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla acest lucru. Nu suntem nici noi nou-veniţi în fotbal şi ştim că anumite declaraţii sunt făcute pentru a atinge un anumit scop”, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și