Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 13:58

Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!

Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională

Alex Chipciu, înaintea meciului / Profimediaimages

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre revenirea lui Alexandru Chipciu la echipa naţională. Sabău e de părere că elevul său poate să fie convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu ar putea reprezenta o soluţie pentru Edi Iordănescu pentru postul de fundaş dreapta. Antrenorul celor de la Universitatea Cluj a spus că Alexandru Chipciu poate ajunge la naţională dacă anumiţi jucători se vor accidenta.

Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională

Nu știu cum gândește și ce obiective și-a fixat Edi Iordănescu. Nu știm dacă până la Campionatul European vor reveni acei jucători. Chipciu e un jucător care nu mai trebuie să se adapteze, sigur depinde și cum va evolua el, randamentul, forma lui.

Eu cred că dacă el va juca așa cum știe să o facă cel mai bine și este în formă, eu cred că el va fi luat în calcul cu condiția ca anumiți jucători în care Edi crede să fie accidentați.

Asta e realitatea, așa o văd eu, pentru că el mizează foarte mulți pe acel nucleu de jucători care au calificat echipa națională, care se completează foarte bine, nu cred că ar schimba prea mult, dar, în aceste condiții, e posibil să se gândească și la Alex Chipciu, mai ales că în perioada asta va juca mai mult fundaș stânga”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă

„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

Nicolae Dică a fost cel care s-a întrebat dacă Edi Iordănescu l-a luat în calcul şi pe Alexandru Chipciu, pentru postul de fundaş stânga. Fostul antrenor de la FCSB a declarat că jucătorul de la U Cluj a avut evoluţii solide în acest sezon, şi experienţa sa ar fi un plus la echipa naţională.

„S-a gândit Edi Iordănescu la Chipciu în poziția de fundaș stânga? Din punctul meu de vedere, în momentul în care Chipciu la U Cluj a jucat ca fundaș dreapta și fundaș stânga a făcut-o foarte bine.

Noi avem o problemă la postul de fundaș stânga. Are experiență. Este un jucător de forță, un jucător de viteză și un jucător de grup”, a declarat Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și