Închide meniul

Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din Farul – FCU Craiova 1-0: „Trebuie să dai!”

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 15:03

Reclamă
Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din Farul – FCU Craiova 1-0: Trebuie să dai!”

Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din Farul - FCU Craiova 1-0

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din Farul – FCU Craiova 1-0. Fostul mare arbitru a vorbit despre momentul din a doua repriză a duelului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 78 al partidei de la Ovidiu, Gabriel Compagnucci a lovit mingea în careul advers, iar mai apoi a fost lovit, în picior, de Damien Dussaut. Chiar dacă contactul a putut fi observat pe reluări, brigada de arbitri a lăsat jocul să continue.

Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din Farul – FCU Craiova 1-0. Verdictul fostului central

Ion Crăciunescu este de părere că arbitrul partidei ar fi trebuit să dicteze o lovitură de la 11 metri, la contactul dintre Gabriel Compagnucci și Damien Dussaut. Acesta și-a motivat argumentul și a menționat faptul că, în opinia sa, jucătorul lui Gică Hagi l-a lovit clar pe fotbalistul de la FCU Craiova.

”Decizia corectă e lovitură de la 11 metri. Jucătorul de la Farul se duce cu talpa pe piciorul adversarului. Contactul este destul de sus și destul de clar. Dar asta nu înseamnă, dacă e lovitură de la 11 metri, este și gol. Dar, dacă e 11 metri, trebuie să-l dai. După eliminare, penalty-ul e cea mai importantă decizie pe care o poate lua un arbitru în timpul unui meci”, a spus Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

După partida de la Ovidiu, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a avut o reacție deosebit de dură și a menționat faptul că arbitri români ar forma, de fapt, o „mafie”.

Reclamă

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul

„Am vorbit cu jucătorii noștri, cu cei serioși, nu cei plângăcioși, acea fază e foarte clar de penalty și al doilea galben pentru jucătorul de la Constanța. Dacă era în careul nostru, în 5 secunde era pusă pe var. Nu e o surpriză pentru mine.

Acest Iulian Călin e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște.

Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vină momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

Reclamă 4 / 0/3

El are putere foarte mare în fotbalul românesc, a trimis o brigadă cu temă clară. Nu spun că cei de la Farul sunt implicați, ci e legat de noi, trebuie să pierdem cu orice preț. Nu-i acuz pe cei de la Constanța. Dar Hagi, fiind un nume foarte mare, ei vor să fie într-o relație bună cu el, să nu-l supere. Au îmbinat utilul cu plăcutul acum.

O să duc și eu dovezi la Comisii dacă mă cheamă și o să ajungem la DNA. Am probe, nu doar informații. Degeaba le duc acum, că n-au chef de ele, au treburi mai importante. Bodescu controlează și Adunarea Generală.

E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a declarat Adrian Mititelu pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și