Închide meniul

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca: „Trebuia roşu! E un fault grosolan”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 23:08

Reclamă
Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca: „Trebuia roşu! E un fault grosolan

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca. În minutul 25 al partidei, Joyskim Dawa l-a atacat dur, cu picioarele înainte, pe Sergiu Hanca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma intrării lui Dawa, Sergiu Hanca a părăsit terenul accidentat. Dawa a fost schimbat în minutul 35, decizie care l-a deranjat pe fundaşul central al „roş-albaştrilor”.

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca

După părerea mea e un fault grosolan. Uitați-vă la piciorul stâng. Poți să atingi mingea, s-o și joci, dar când o joci în maniera asta, cu consecințele astea, nu mai contează. Trebuia roșu”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Dawa a primit cartonaşul galben, iar după meci Elias Charalambous a explicat că „roş-albaştrii” s-au temut să nu mai încaseze un alt cartonaş galben.

Gigi Becali mărturisea, după „finala” sezonului trecut, cu Farul, că a comandat o schimbare a unui jucător de la FCSB pentru că acesta a primit cartonaşul galben.

Reclamă

”L-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, declara Gigi Becali după Farul – FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi.

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2: „De asta l-am scos”

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2. Tehnicianul vicecampioanei a făcut lumină în cazul fundașului care a ieșit de pe teren în minutul 34 al partidei.

Partida dintre Petrolul și FCSB s-a încheiat la egalitate, grație penalty-ului transformat de Gicu Grozav în prelungirile partidei. Meciul de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Din păcate am făcut un egal la ultima fază. Nu este un rezultat bun, am vrut să câștigăm jocul. Dar cum spun mereu, suntem dezamăgiți, dar trebuie să ne analizăm greșelile. Nu e un rezultat deloc bun.

Trebuie să găsim o modalitate de a menține un rezultat”

Cred că atunci când am dat golul 2 situația era foarte bună, dar nu am reușit să terminăm jocul în acest fel. Când te retragi, adversarii au mai multe ocazii, azi au transformat și un penalty.

Când primești goluri nu este doar vina fundașilor centrali. Cred că trebuie să găsim o modalitate de a menține un rezultat, astăzi nu am făcut-o.

Dawa a primit cartonașul galben, ne era frică că va fi suspendat. De asta l-am scos din teren.

Îi felicit pe jucătorii care au marcat, dar nu pot să fiu fericit după acest rezultat. Avem un meci de cupă, ne vom focusa pe acesta, iar apoi pe derby-ul cu Rapid.

Când nu câștigi ești mereu îngrijorat. Trebuie să continuăm, suntem tot pe primul loc și trebuie să ne îmbunătățim pe viitor”, a spus Elias Charalambous, pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și