Închide meniul

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central a reacţionat nervos

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 21:50 / Actualizat: 28 octombrie 2023, 23:01

Reclamă
Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central a reacţionat nervos

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul - FCSB

Joyskim Dawa, în timpul unui meci / Profimedia Images

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central nu a fost de acord cu înlocuirea şi a reacţionat nervos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Cu 10 minute înainte de a fi schimbat, Dawa a avut o intrare foarte tare la Sergiu Hanca.

Joyskim Dawa a fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB!

Dawa a primit cartonaşul galben, în timp ce Sergiu Hanca a ieşit de pe teren, accidentat.

Gigi Becali mărturisea, după „finala” sezonului trecut, cu Farul, că a comandat o schimbare a unui jucător de la FCSB pentru că acesta a primit cartonaşul galben.

”L-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, declara Gigi Becali după Farul – FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi.

Reclamă

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Cum arată echipa FCSB-ului la meciul cu Petrolul

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Patronul FCSB-ului transmitea înainte de meci că Alex Băluţă va juca în dreapta, iar Dorin Rotariu va fi vârf împins.

Elias Charalambous a introdus un prim 11 în teren cu Petrolul în acord cu ce anunţa Gigi Becali.

Echipele de start la Petrolul – FCSB

Ce spunea Gigi Becali înainte de meciul cu Petrolul

Gigi Becali anunţa, la Palat, că FCSB-ul are nevoie de un atacant, pe care îl va transfera în iarnă. Până atunci, echipa patronată de Gigi Becali îl va încerca pe Dorin Rotariu vârf împins.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul lui Rotariu a fost intenția să joace o repriză. E tot greșeala mea. Am zis să joace. Nu pot spune că am fost încântat, nu aveam cum. Dar nu pot spune nici că a jucat slab. El a dat o pasă care putea să se transforme în gol.

Noi avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă poate juca el acolo. Eu vă spun gândurile mele, ce fac eu. Ce comentează ei, e problema lor. Becali e pe primul loc. Trebuie un atacant de valoare. Zice Vulturar că a găsit un atacant, l-am studiat și noi, dar nu prea…

Să vedem. Vom lua unul valoros. Dacă nu, jucăm cu Rotariu atacant. Și cu Băluță în dreapta. Și dacă nu merge, schimbăm între ei. Asta până în iarnă, când vom aduce un atacant”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E singurul care a greșit!”

Marius Lăcătuș a transmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali. Fostul internațional a oferit declarații despre situația lui Dorin Rotariu, care a fost titularizat încă din primul meci la FCSB. „Fiara” a vorbit și despre șansele la campionat ale roș-albaștrilor, mărturisind că titlul se câștigă cu echipe mici.

Mi-am adus aminte de declarația lui Victor Becali, că titlul se câștigă cu echipele mici. FCSB a făcut pași greșiți cu UTA, cu Voluntari, cu echipe din a doua jumătate a clasamentului.

Asta trebuie să îl întrebăm pe Gigi (n.red. dacă a greșit că Rotariu a fost titular cu FC Voluntari). Dacă a greșit cineva, el a greșit. El a zis foarte clar din momentul în care a semnat cu Rotariu: ’Am vorbit cu antrenorii, e apt sută la sută și dacă e apt sută la sută va juca titular.

Vine după o perioadă în care nu a avut meciuri oficiale foarte multe. E devreme să vorbim, nu poți avea o evoluție foarte bună de la primul meci. Nu își cunoaște colegii, nu cunoaște sistemul de joc, are nevoie de o perioadă de adaptare la FCSB”, a declarat Marius Lăcătuș, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și