Închide meniul

Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Adrian Mititelu! Fostul arbitru a susţinut că golul lui Săpunaru trebuia anulat: „E fault”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2023, 8:31

Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Adrian Mititelu! Fostul arbitru a susţinut că golul lui Săpunaru trebuia anulat: „E fault

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Crăciunescu. Imagine rară cu Alina, unica fiică a fostului mare arbitru.

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Adrian Mititelu! Ion Crăciunescu e de părere că golul marcat de Cristi Săpunaru în meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5 trebuia anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a înscris în minutul 45 cu capul, după un corner, ducând scorul la 2-1 pentru giuleşteni. Meciul s-a încheiat cu victoria Rapidului cu 5-3.

Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Adrian Mititelu!

După părerea mea, Săpunaru sare la cap cu mâna pe adversar.

În regulament scrie că dacă sari cu mâna pe adversar și-i împiedici acțiunea, e fault. Îl și doboară la pământ”, a spus Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Aurelian Chiţu (Craiova) şi Albion Rrahmani (Rapid) au reuşit să înscrie câte o „dublă” în meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5. Celelalte goluri au fost marcate de Săpunaru (min. 45), Leo Lacroix (min. 48) şi Claudiu Petrila (min. 56).

Reclamă

Adrian Mititelu susţinea după meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5 că a fost fault la golul de 2-1 pentru giuleşteni, marcat de Săpunaru.

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid: „A fost ultima zi în care m-am implicat!”

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid. Acesta a dezvăluit că echipa din Bănie va fi condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere. De asemenea, Mititelu a mai anunţat că oltenii vor avea un preşedinte şi un antrenor nou în următoarea perioadă.

„Felicit echipa Rapid. Au fost mai buni decât noi, mai proaspeţi, mai rapizi. Merită cu prisosinţă victoria. I-a mai ajutat şi arbitrajul, la golul de 2-1 a fost fault. Dar astăzi ne băteau oricum. Cred că avem cel mai bun atac din România, dar poate nu am fost inspiraţi cu fundaşii centrali.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sursei citate.

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „S-a rupt blestemul!”

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat după duelul dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid, duel încheiat cu scorul de 3-5. Căpitanul giuleştenilor a declarat că blestemul s-a rupt, după ce trupa de sub Grant a obţinut prima victorie împotriva formaţiei lui Adrian Mititelu, după opt dueluri.

„E o victorie meritată, am luat cele trei puncte. Ne vom bucura în seara această şi după ne gândim la meciul cu Dinamo. Mi-a centrat bine Petrila, am fost concentraţi. Ne-am dorit extrem de mult această victorie, s-a rupt blestemul în meciurile cu Craiova.

Reclamă

Toată lumea îşi doreşte ca Rapid să fie o echipă agresivă, care să câştige fiecare meci. Am luat cam uşor golurile, dar de fiecare dată când ajungeam în careul lor, aveam ocazii periculoase. Cel mai important e că am câştigat.

(N.r. despre Rrahmani şi Dugandzic) Sper să fie acerbă competiţia între cei doi, să luăm campionatul. Ne dorim să fim între primele trei echipe din campionat, următorul meci va fi unul important, cu Dinamo. Sperăm să luăm cele trei puncte.

Fanii au venit să ne susţină după meciurile catastrofale. Fără ei, n-aveam nicio şansă”, a declarat Cristi Săpunaru după meci, potrivit aceleiaşi surse.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și