Închide meniul

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 15:40

Reclamă
Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică

Colaj cu Marius Șumudică și Neil Lennon / Hepta și AS.ro.

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică. Fostul atacant al lui Dinamo i-a luat apărarea lui Şumudică şi a avut un mesaj dur pentru tehnicianul nord-irlandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu a subliniat că nu numai Şumudică a vorbit despre situaţia de la Rapid.

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

Nu cred că Șumi e singurul care a vorbit despre situația de la Rapid. Toți și-au dat cu părerea! E lipsă totală de respect din partea lui Neil.

E o lipsă totală de respect din partea lui. El vine să ne dea lecții de morală? Dacă ești întrebat, nu trebuie să răspunzi?

La ce se așteaptă domnul Lennon? Ca Șumi și cei care sunt întrebați să mintă? Să mintă?! Vrei să mintă? Toți văd realitatea în momentul de față!

Reclamă
Reclamă 4

Domnul Lennon ar trebui să fie mai focusat pe ce are de făcut la Rapid. Are o lună și ceva aici și el încă nu-și cunoaște jucătorii și calitățile lor. Păi când vine președintele și-ți spune să schimbi sistemul, iar tu a doua zi îl schimbi, ce personalitate ai tu, ca antrenor?

Toată lumea vorbește despre ce se întâmplă la Rapid! Domnul Lennon vrea să mintă toată lumea, să spună că totul e roz?”, a spus Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică. Antrenorul Rapidului a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

După ce a fost criticat dur de Şumudică, tehnicianul nord-irlandez a ripostat. L-a catalogat „neprofesionist” pe fostul atacant şi antrenor din Giuleşti. A ţinut să afirme că nu s-a întâlnit cu o astfel de situaţie în Scoţia.

„Am avut parte de aceată ostilitate şi în Scoţia, trebuie să suferi pentru a avea succes. (Aţi avut un Şumudică în Scoţia) Cine e Şumudică? E omul acela care vorbeşte mereu? Nu cred că face bine ce face. Nu e profesionist ce face. Nu avem pe cineva ca el în Scoţia, sau în Marea Britanie”, a declarat Neil Lennon.

Fără victorie pe banca Rapidului, Lennon asigură că postul său nu este în pericol, în cazul unei înfrângeri cu Dinamo. A negat că Dan Şucu i-ar căuta înlocuitor.

„(N.r. Aţi avut discuţii cu conducerea) Am avut o discuţie cred că luni, cu Vio (n.r. Viorel Moldovan) şi Daniel. Am discutat despre ce putem face mai mult, dacă pot ajuta jucătorii mai mult. Am discutat ce trebuie evitat. Sunt lucruri pozitive. Sezonul trecut aveam cinci puncte. Era Bergodi criticat atât cum este Lennon? Avea două înfrângeri şi el. Sunt frustrat şi eu, ca toată lumea. Dar e nevoie de timp, am fost aproape. Jucătorii muncesc mult, dar nu am obţinut o victorie. Ştiu că nu suntem departe.

(N.r. Ce mesaj aţi primit de la conducere, mai au răbdare?) Da, bineînţeles! Nu există niciun ultimatum, am aşteptări mari de la echipă. Vreau să transform această experienţă într-un succes. Rezultatele s-au îmbunătăţit, spre deosebire de sezonul trecut, nu aşa cum ne-am dorit. Dar se vor mai îmbunătăţi. Am văzut că mulţi m-au criticat. Înţeleg că este nerăbdare, dar sunt determinat, sunt un luptător şi voi lupta pentru a face lucrurile cum trebuie”, a mai spus Lennon.

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:38

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

17:35

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

17:01

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

17:00

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și