Închide meniul

Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous: „O știa de aseară”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 15:58

Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous: O știa de aseară”

Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous

Colaj Ionel Dănciulescu și Elias Charalambous / Hepta, captură AS.ro.

Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous. Fostul dinamovist a vorbit din nou despre situația de la vicecampioana României, având în vedere implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea „primului 11”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul ultimei etape de campionat, formația „roș-albastră” a obținut un singur punct din partida cu Voluntari, de pe Arena Națională. După duel, patronul formației a dezvăluit că formula de start a echipei va fi diferită pentru următorul meci.

Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous

După remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 a dezvăluit faptul că, în opinia sa, Elias Charalambous știe deja formația pentru partida cu Petrolul, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

„(n.r. Despre echipa de start a FCSB-ului pentru meciul viitor) O știa de aseară! I-a spus-o Gigi Becali. Da, am fost rău, dar nu mai spun absolut nimic. Nu l-am jignit, a fost doar o ironie”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Este deja cunoscut faptul că Ionel Dănciulescu are tendința de a lansa critici sau ironii către tehnicianul cipriot de pe banca vicecampioanei. În trecut, fostul atacant de la Dinamo menționa faptul că Elias Charalambous este doar o marionetă a patronului, numindu-l pe acesta „A3 de la FCSB” (antrenorul al 3-lea, după Gigi Becali și Mihai Pintili).

Reclamă

Totodată, fostul atacant l-a mai criticat pe cipriot și pentru declarațiile date, după partida dintre FC Bihor și FCSB, din Cupa României. La momentul respectiv, Dănciulescu era nemulțumit de faptul că tehnicianul cipriot nu își asumă faptul că nu ia deciziile cu privire la jocul echipei.

Declarația lui Elias Charalambous care l-a enervat pe Ionel Dănciulescu, după meciul cu FC Bihor

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a menționat faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a lăudat și oamenii din tribune.

„Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous conform sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și