Închide meniul

Ionuţ Lupescu dă de pământ cu FRF în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Chestie voită! Exces de zel”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2023, 8:32

Ionuţ Lupescu dă de pământ cu FRF în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Chestie voită! Exces de zel

Ionuţ Lupescu, atac dur după scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Ionuţ Lupescu, atac la FRF şi Răzvan Burleanu / Colaj Hepta

  • Ionuţ Lupescu a răbufnit la adresa FRF
  • Ce a spus despre scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe

Ionuţ Lupescu a pus tunurile pe FRF în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948. Fostul jucător al Generaţiei de Aur nu îi dă dreptate lui Andrei Chivulete, care a întrerupt definitiv meciul de la Sfântu Gheorghe, în minutul 26, din cauza scandările ultraşilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupescu acuză jocuri de culise şi crede că a fost o adevărată strategie gândită de oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Totul pentru a se trece în plan secund problemele cu licenţele antrenorilor din Liga 1.

Ionuţ Lupescu, atac dur după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Nu am văzut meciul. Am citit și eu despre problemele care au fost la Sfântu Gheorghe. Eu, personal, cred că a fost exces de zel. Este acoperit de regulament, dar Collina, când eram la IFB, încerca să schimbe cât mai mult regulamentul, pentru ca arbitrul să fie acoperit.

Reclamă

Așa că, lumea, probabil că se întreabă de ce este regulamentul acesta. Cred că am văzut multe meciuri, cu echipe mai tari, cu suporteri mai duri, cu meciuri care au continuat. Stau și mă gândesc doar la Istvan Kovacs, de câte ori a fost înjurat. Dacă oprea el meciurile, nu mai ajungea la Mondiale.

Eu cred că a fost și o chestie voită. Federația a fost, în ultimele săptămâni, cu acele scandaluri cu licențele în prim-plan, și probabil a vrut cumva să schimbe imaginea.

Reclamă

(n.r. – Un ordin primit de Chivulete de la FRF?) Nu știu dacă arbitrul Chivulete, dar probabil cei care sunt observatori”, a declarat Ionuț Lupescu la digisport.ro.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât să amâne decizia în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova pentru miercuri, 8 februarie. S-a dictat şi o amendă de 5.000 de lei pentru cei de la FC U Craiova, din cauza comportamentului fanilor de la meciul cu UTA Arad, 1-1.

Gigi Becali îl face praf pe Andrei Chivulete

Gigi Becali este de partea lui Adrian Mititelu. Patronul FCSB l-a criticat pe Andrei Chivulete pentru că a oprit partida. Latifundiarul din Pipera propune ca ambele echipe să piardă cu 3-0, „la masa verde”.

Reclamă 4 / 0/3

Ce treabă are omul (n.r. – Adrian Mititelu)? Omul a zis că nu-l interesează suporterii, nu are nevoie de bilete. Dacă vorbim la modul general… băi, Chivulete, ai ceva la cap? Oprești, Jandarmeria, afară! Erau 200. Dă-i afară și continuă meciul, mă.

Ce e aia că pierzi meciul cu 3-0? Dacă e să piardă, să piardă și ăia, și ăia, așa cum zice Mititelu. Asta dacă vrem să avem logică”, a declarat Gigi Becali.

Ce a scris arbitrul Andrei Chivulete în raport

S-a aflat ce a scris arbitrul Andrei Chivulete în raport, după scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Jurnalistul Vali Moraru a citat din raportul întocmit de arbitrul Andrei Chivulete, după scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova.

În urma scandărilor xenofobe, efectuate în grup, venite din partea suporterilor din sectorul destinat oaspeților – aici citează: «ole, ole, etc…» – am întrerupt meciul în minutul 23 și 6 secunde.

După reluarea jocului, în minutul 25 și 14 secunde, suporterii oaspeți au continuat cu aceleași scandări clare. În urma acestor evenimente, am respectat pasul 2 din ROAF și am suspendat jocul timp de 10 minute, intrând cu echipele la vestiare.

Pe parcursul celor 10 minute, la solicitarea arbitrului, s-au făcut anunțuri, la stația de amplificare, pentru încetarea acestor scandări.

Reclamă

După cele 10 minute, jocul a fost reluat, iar la minutul 25.40, la 26 de secunde de la reluare, suporterii echipei oaspete au continuat, în mod clar, scandând în grup aceeași treabă, fapt pentru care am fluierat, conform regulamentului, sfârșitul jocului, oprindu-l definitiv”, a citat jurnalistul Vali Moraru, din ceea ce a scris Chivulete.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo
Liga 1 • 21 mart., 16:20
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo: „Familia dinamovistă este fericită!”
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul