Închide meniul

Gigi Becali îl face praf pe Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova: „Băi, ai ceva la cap?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 22:06

Gigi Becali îl face praf pe Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova: „Băi, ai ceva la cap?

Gigi Becali intervine în scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Gigi Becali intervine în scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948 / Hepta

Gigi Becali îl face praf pe Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948. Meciul din etapa a 23-a din Liga 1 a fost suspendat în minutul 26, din cauza scandărilor venite din sectorul ocupat de fanii olteni. Chivulete a urmat procedura „în 3 pași”, iar la cea de-a 3-a întrerupere a partidei a trimis definitiv jucătorii la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este de partea lui Adrian Mititelu. Patronul FC U Craiova 1948 s-a dezis de proprii suporteri și nu înțelege de ce echipa este pedepsită din cauza lor.

Gigi Becali îl face praf pe Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova

Mititelu a anunțat că va interzice accesul fanilor la meciurile de pe teren propriu pe perioadă nedeterminată.

Gigi Becali a urmărit scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe și a tras concluzia. Patronul FCSB l-a criticat dur pe Andrei Chivulete pentru că a oprit partida.

Acum, latifundiarul din Pipera propune ca ambele echipe să piardă cu 3-0, „la masa verde”.

Reclamă

„Ce treabă are omul (n.r. – Adrian Mititelu)? Omul a zis că nu-l interesează suporterii, nu are nevoie de bilete. Dacă vorbim la modul general… băi, Chivulete, ai ceva la cap? Oprești, Jandarmeria, afară! Erau 200. Dă-i afară și continuă meciul, mă.

Ce e aia că pierzi meciul cu 3-0? Dacă e să piardă, să piardă și ăia, și ăia, așa cum zice Mititelu. Asta dacă vrem să avem logică”, a declarat Gigi Becali.

FC U Craiova 1948, fără fani la meciurile de acasă pe perioadă nedeterminată! Anunțul făcut de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a luat o decizie uluitoare după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe. Clubul lui Adrian Mititelu a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova a anunţat că, pentru o perioadă nedeterminată, va juca meciurile de acasă fără suporteri în tribune.

Decizia vine după scandalul xenofob de la meciul cu Sepsi, ce a fost suspendat definitiv de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor fanilor olteni.

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și