Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu, mesaj de susţinere pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre transferurile „câinilor”

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 9:20

Reclamă
Ionuţ Lupescu, mesaj de susţinere pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre transferurile „câinilor

Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo

Ionuţ Lupescu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Ionuţ Lupescu a transmis un mesaj de susţinere pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid. Fostul internaţional speră ca trupa din Ştefan cel Mare să obţină toate cele trei puncte, din duelul cu giuleştenii, deoarece are mare nevoie de victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va primi vizita celor de la Rapid, în derby-ul etapei a 23-a din Liga 1. Partida se va desfăşura astăzi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ionuţ Lupescu, mesaj de susţinere pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid

Ionuţ Lupescu a declarat că Rapid are o echipă foarte bună, fiind una dintre favoritele pentru câştigarea campionatului. Despre Dinamo, acesta a transis faptul că trupa din Ştefan cel Mare are nevoie urgentă de puncte, dat fiind faptul că se clasează pe penultimul loc.

De asemenea, Lupescu nu i-a iertat nici pe oficialii lui Dinamo. Acesta a transmis că trupa din Ştefan cel Mare a efectuat prea multe transferuri, în plin sezon, lucru pe care nu-l consideră profesionist.

Ionuţ Lupescu a mai transmis şi faptul că fanii trebuie să vină în număr mare pe Arena Naţională, pentru derby. Acesta susţine că un meci fără spectatori nu are aceeaşi încărcătură.

Reclamă

Rapid are o echipă foarte bună, sunt una dintre favoritele la titlu. Noi stăm foarte prost, din păcate, în campionat, şi sper să câştige băieţii sâmbătă…avem nevoie de foarte multe puncte.

Fac foarte multe transferuri în timpul campionatului, adică lucrurile nu ştiu dacă s-au făcut într-un mod profesionist.

În perioada în care jucam eu, Rapidul din pacate era în Liga a 2-a, au promovat la sfârşitul anilor 80, daca nu ma înşel, şi aveau şi ei aceeaşi problemă…nu aveau o echipa şi jucători foarte buni.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii sa fie alaturi de cele două echipe şi bineînţeles, Dinamo să câştige că au nevoie de puncte.

Un meci de fotbal fără suporteri nu are niciun sens. Am jucat, din păcate, de foarte multe ori…ba cu porţile închise sau au fost suspendaţi”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru AntenaSport.

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo. Legenda dinamovistă activează în prezent în cadrul clubului CS Dinamo.

Ionuţ Lupescu şi-ar dori ca această fuziune să se realizeze, dar a punctat că echipa din prima ligă trebuie să îşi rezolve problemele juridice.

„(Cum vezi viitorul? Vezi o unificare între cele două?) Asta ar fi dorinţa tuturor dinamoviştilor, dar, după cum ştii, deocamdată sunt anumite probleme juridice. Important e ca echipa din prima ligă să îşi rezolve problemele juridice. Şi, în principal, să rămână în prima ligă, fiindcă asta e cel mai important”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Stadionul din Ştefan cel Mare ar urma să fie gata în 2026, iar proiectul este unul grandios. Ar urma să fie cuprins în acest proiect şi un muzeu, a precizat Ionuţ Lupescu.

„Un singur pas (n.r: mai lipseşte ca lucrările să înceapă), o hotărâre de guvern şi sperăm ca luna aceasta care o să vină să găsim o cale să îl convingem pe premier”, a spus Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și