Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo: „E dorinţa fiecărui dinamovist”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 ianuarie 2024, 23:58

Reclamă
Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo: „E dorinţa fiecărui dinamovist

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS - FC Dinamo: "E dorinţa fiecărui dinamovist"

Ionuţ Lupescu / AntenaSport

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo. Legenda dinamovistă activează în prezent în cadrul clubului CS Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu şi-ar dori ca această fuziune să se realizeze, dar a punctat că echipa din prima ligă trebuie să îşi rezolve problemele juridice.

Ionuţ Lupescu a vorbit despre fuziunea CS – FC Dinamo: „E dorinţa fiecărui dinamovist”

(Cum vezi viitorul? Vezi o unificare între cele două?) Asta ar fi dorinţa tuturor dinamoviştilor, dar, după cum ştii, deocamdată sunt anumite probleme juridice. Important e ca echipa din prima ligă să îşi rezolve problemele juridice. Şi, în principal, să rămână în prima ligă, fiindcă asta e cel mai important”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Stadionul din Ştefan cel Mare ar urma să fie gata în 2026, iar proiectul este unul grandios. Ar urma să fie cuprins în acest proiect şi un muzeu, a precizat Ionuţ Lupescu.

Un singur pas (n.r: mai lipseşte ca lucrările să înceapă), o hotărâre de guvern şi sperăm ca luna aceasta care o să vină să găsim o cale să îl convingem pe premier”, a spus Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Dinamo speră să joace pe ozn-ul de 140 de milioane de euro şi 25 de mii de locuri în 2026. „Proiectul e foarte frumos, ar fi trebuit să fie gata acum 4-5 ani. Va avea şi un muzeu, da!”, ne-a mai declarat Ionuţ Lupescu.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Mesajul transmis de fostul internațional

Florin Prunea a avut un verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Fostul internațional a vorbit despre conflictul dintre cele două galerii rivale.

Fanii echipei din Giulești au anunțat că nu vor merge pe stadion la derby, având în vedere faptul că dinamoviștii le-au alocat doar 2.800 de bilete, la inelul 3 al Arenei Naționale.

”Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion. Eu zic că se putea trece peste ceea ce a fost în tur. Galeria lui Dinamo n-a fost pe stadion atunci. Eu cred că vor fi rapidiști care vor merge. Oricum, te costă cheltuielile cu organizarea destul de mult, vreo 30.000 de euro.

Nu e o decizie ușoară. Rapid va fi fără suporteri. Una e să îi simți lângă tine în momentele grele și alta e fără ei. Mi se pare forțată și din partea Rapidului. Toate, mai puțin FCSB-ul, au stat acolo sus. Nici pe stadionul lui Rapid poziția oaspeților nu e una confortabilă.

Regula e una clară. Dinamo nu are ce să pățească legal, doar moral. Nu e confortabil. Nici pe Giulești în dreapta, în colțul ăla nu e. Oricum, eu credeam că am trecut de aceste faze. Ei nu se înțeleg între ei, pe bune? Bateți, mă, palma și cu asta basta. Nici Nicolescu nu poate trece peste cuvântul suporterilor.

Reclamă

Și între suporterii lui Dinamo sunt probleme. Eu cunosc dinamoviști care abia așteptau să meargă pe stadion. Unii vin doar pentru asta. Păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Acum e târziu. Planul jandarmilor e aprobat”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și