Închide meniul

Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo! „Câinii” au ratat primul transfer al iernii. Ce decizie a luat fundașul

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 18:09

Reclamă
Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo! Câinii” au ratat primul transfer al iernii. Ce decizie a luat fundașul

Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo.

Ionuț Nedelcearu / Profimedia

Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo. Fundașul legitimat la Palermo nu a dorit să revină în Ștefan cel Mare, pentru a ajuta clubul să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, a hotărât să nu dea curs ofertei celor de la Dinamo, chiar dacă în ultima perioadă nu a jucat foarte mult pentru formația la care este legitimat în prezent.

Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo! Decizia fundașului

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Nedelcearu a refuzat oferta venită din partea oficialilor din Ștefan cel Mare și dorește să își continue cariera în străinătate. Fostul jucător al formației „alb-roșie” nu ia astfel în calcul o revenire în Liga 1.

Fundașul este un produs al academiei celor de la Dinamo. A fost promovat la prima echipă în anul 2013. A urmat apoi transferul la Ufa, în Rusia, în schimbul sumei de 750.000 de euro.

După experiența din Rusia, Nedelcearu a mai jucat la AEK Atena și la Crotone. A plecat apoi la Palermo, echipă pentru care joacă din vara anului 2022.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul cu 25 de selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în luna decembrie a anului 2019. La momentul respectiv era cotat la 4 milioane de euro.

Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare a lui Dinamo

Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare a lui Dinamo. „Câinii” sunt pe penultimul loc în Liga 1 şi tocmai au obţinut cea de-a treia victorie stagională. Au învins-o pe FC Botoşani şi speră să reducă diferenţa faţă de celelalte echipe.

Administratorul special al grupării din Ştefan cel Mare anunţă că se pregătesc mutări importante în lot, pentru a reuşi îndeplinirea obiectivului. A crescut bugetul de salarii, în încercarea de a putea convinge jucătorii doriţi de Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

„(Cât este bugetul de transferuri la Dinamo?) Este o discuție care nu știu dacă are un răspuns corect! Dacă se va pune problema să plătim anumite sume de transfer pentru anumite opțiuni pe care le avem, atunci se va discuta și acest lucru. Nu excludem acest lucru.

Dacă vorbim de salarii, vorbim deja de o anumită creștere a bugetului de salarii, pentru jucătorii pe care îi vom aduce, care nu impactează mult pentru că se compensează cu anumite salarii ale jucătorilor care vor pleca”, a declarat Andrei Nicolescu la playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și