Închide meniul

Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul: „Putea să aibă răbdare”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 17:20

Reclamă
Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul: „Putea să aibă răbdare

Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul

Iosif Rotariu şi Gigi Becali / colaj Hepta, Profimedia Images

Iosif Rotariu a venit cu noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul. Fostul internaţional român e în continuare nemulţumit de modul în care a fost tratat nepotul său, Dorin Rotariu (29 de ani), la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotariu a făcut dezvăluiri despre noua lui activitate de la Farul. El va fi scouter pentru echipa lui Gică Hagi. Totodată, Iosif Rotariu a vorbit şi despre situaţia nepotului său, care evoluează în prezent la Ankaragucu.

Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul: „Putea să aibă răbdare”

Voi lucra ca scouter pe toată zona de vest și pentru academie. Voi merge la toate meciurile echipelor de elită de juniori, Liga 2, Liga 3, pentru că sunt foarte mulți jucători tineri și cu potențial. Văd juniorii, sper să descopăr jucători care să facă față la academie, pentru că sunt cerințe foarte mari. Nu ne interesează doar partea sportivă, ne interesează și partea de educație a copilului și familia din care provine.

E o activitate care îmi place foarte mult, urmăresc meciurile de la Liga 2 și Liga 3. Fac ce-mi place. Pentru mine, fotbalul nu a fost un sacrificiu, a fost o plăcere și o bucurie.

(n.r. Mai are timp să își arate Dorin calitățile?) Eu m-am reîntors în România la 30 de ani, iar la 36 am fost campion. El e alt profil de jucător, eu eram mai agresiv. Poate și el să-și de un restart la carieră. Nu știu ce se va întâmpla. Acum e la echipa de Liga 2, la Ankaragucu, nu a început încă să joace, dar sper să o facă cât mai repede. Sper joace pentru că are multe calități.

Reclamă
Reclamă

El venea după șapte luni fără să joace (n.r. când s-a transferat la FCSB), nu cred că el era capabil să facă diferența. Cred că putea să aibă mai multă răbdare cu el și apoi să încerce să-i vadă potențialul. Foarte greu, sunt foarte puțini fotbaliști care intră imediat și au impact”, a declarat Iosif Rotariu pentru digisport.ro.

Iosif Rotariu a discutat personal cu Gigi Becali atunci când milionarul l-a transferat pe Dorin Rotariu la FCSB

Iosif Rotariu a fost apropiat în tinereţe de Gigi Becali. Cei doi au fost prieteni. Atunci când Gigi Becali a decis să îl transfere pe Dorin Rotariu la FCSB, Iosif Rotariu a mers să discute personal cu Gigi Becali.

Rotariu a stat mai puţin de 4 luni la FCSB. Gigi Becali l-a încercat vârf împins, dar nu a fost mulţumit de evoluţiile sale în centrul atacului. Ulterior, Becali l-a trimis în teren şi ca mijlocaş dreapta, principala poziţie a lui Rotariu. Nici acolo fostul jucător al lui Dinamo nu l-a convins.

Reclamă

Becali a vrut să „rupă” înţelegerea cu Rotariu, lucru care s-a şi întâmplat la un moment dat.

Ăla nu pleacă… Măcar mai are doar 5 luni de contract, că era vai de mine dacă mai avea un an și jumătate. Nu pleacă. Stă acolo să ia banii”, spunea, la un moment dat, Gigi Becali despre Dorin Rotariu.

Rotariu a semnat la sfârşitul lunii august cu Ankaragucu, din postura de jucător liber de contract. Cotat în prezent la 350.000 de euro de transfermarkt.com, Rotariu are înţelegere cu echipa din Liga a doua turcă până în vara anului viitor. Totodată, există o opţiune de prelungire pentru încă un an.

Rotariu a evoluat 10 meciuri pentru naţionala mare a României, pentru care a şi marcat un gol. Totodată, a jucat 14 meciuri pentru naţionala U21.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și