Închide meniul

Istvan Kovacs arbitrează meciul FCSB – Farul, din etapa a 5-a a Ligii 1

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2024, 10:47

Reclamă
Istvan Kovacs arbitrează meciul FCSB – Farul, din etapa a 5-a a Ligii 1

Istvan Kovacs arbitrează meciul FCSB - Farul, din etapa a 5-a a Ligii 1

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia Images

Istvan Kovacs arbitrează meciul FCSB – Farul Constanţa, care va avea loc, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Steaua, în etapa a cincea a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica şi George Florin Neacşu, în timp ce rezervă va fi Ionuţ Coza.

Istvan Kovacs arbitrează meciul FCSB – Farul, din etapa a 5-a a Ligii 1

În Camera VAR se vor afla George Rareş Vidican şi Ferencz Tunyogi. Observatori au fost desemnaţi Liviu Ciubotariu şi Constantin Stătescu. Meciul FCSB – Farul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi vrea ca jucătorii săi să fie montaţi cu FCSB, chiar dacă Gigi Becali a anunţat că roş-albaştrii vor menaja mai mulţi jucători la meciul de vineri. FCSB se concentrează pe cupele europene. FCSB – Sparta Praga se va disputa marţi, 13 august, de la ora 21:30 şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Un meci cu campioana României, cred că e o provocare pentru tot ce înseamnă Farul, începând de la noi, de la staff, la jucători, la suporteri.

Reclamă
Reclamă 4

Toţi ne dorim să facem un meci bun. Să mergem la Bucureşti să ne depăşim, să facem un meci mare.

Clar adversarul e foarte bun şi te obligă să faci ambele faze foarte bine.

Nu avem voie să greşim ca să putem să sperăm la ce ne dorim cu toţii, să câştigăm.

Reclamă

Chiar dacă au jucat în Europa, au făcut un meci mare ieri, au jucători, au lot, au cu ce să-i înlocuiască. Suntem pregătiţi de acest lucru.

(n.r.: E un avantaj pentru dumneavoastră că au jucat în cupele europene?) Nu avem de unde să ştim lucrul ăsta. Cu avantaje, dezavantaje, ştim că vom întâlni o echipă foarte bună, competitivă, care face ambele faze. Jucători foarte buni. Trebuie să ne autodepăşim ca să sperăm la victorie.

„La cald zici una-alta, dar după ne liniştim”

(n.r.: despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului) Sunt lucruri care se întâmplă. Ele rămân acolo. La cald zici una-alta, că aşa e, dar după ne liniştim şi ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. E clar că ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple. Eu sunt acolo să iau deciziile, să fac formaţia, iar în tribună oamenii, bineînţeles, dacă sunt nemulţumiţi, suporterii pot să îşi manifeste lucrul ăsta. Dar în momentul în care eram noi oamenii trebuiau să fie, unii dintre ei, focusaţi doar pe a încuraja echipa. Echipa avea nevoie.

A fost bine la Constanţa înainte. Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România, au avut doar succese. Echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin trebuie să fie lângă ei”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de dinainte de meciul FCSB – Farul, din Liga 1.

Gigi Becali: „Cu Farul va juca a doua echipă”

La meciul cu Farul va juca a doua echipă. Ce să facem, asta e treaba. Şut, Lixandru, Olaru, Băluţă, Ngezana, David Miculescu, Radunovic, Creţu nu vor juca. Toată echipa va fi schimbată”, a spus Gigi Becali la palat.

La ora asta nu mă interesează nimic. Avem două puncte, am zis ceva? Au alţii două fără să fie (n.r.: în cupele europene). A zis şi Petrescu, joci în Europa, pierzi în campionat”, a adăugat Gigi Becali.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

Ovidiu Hațegan, delegat la finala masculină de fotbal de la Jocurile Olimpice! Anunțul oficial

18:39

Pepe și-a anunțat retragerea din fotbal! A agățat ghetele în cui la 41 de ani, după o carieră plină de trofee

18:33

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și