Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Gigi Becali îl are „la inimă”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 16:54

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Gigi Becali îl are „la inimă

Istvan Kovacs e unul dintre cel mai bine cotați arbitri români

Hepta

Istvan Kovacs a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor să conducă derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din runda a opta din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB poate fi decisiv în lupta la titlu. În cazul în care echipa lui Toni Petrea nu reușește să câștige, roș-albaștrii riscă să rămână în spatele liderului CFR Cluj.

Istvan Kovacs, delegat la Universitatea Craiova – FCSB

Fiind un meci cu miză importantă, șefii CCA au delegat un arbitru pe măsură. Conform gsp.ro, cel ales de șefii arbitrajului românesc să conducă derby-ul din Bănie e Istvan Kovacs, unul dintre cei mai în vogă arbitri.

Kovacs a intrat în atenția lumii întregi pentru prestația de vis pe care a avut-o la „blockbuster-ul” din semifinalele UEFA Champions League, Manchester City – Real Madrid 4-3. maniera de arbitraj a românului a fost aplaudată la scenă deschisă atât de experiții din România, cât și din străinătate.

Kovacs a fost elogiat inclusiv de Mark Clattenburg. Celebrul arbitru englez, care a condus finala Euro 2016, a lăudat deciziile luate de român în timpul meciului de pe Etihad.

Reclamă

„Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru de multă vreme.

Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva.”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – FCSB, derby de titlu

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a arbitrat și meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, disputat în aprilie, iar prestația sa l-a extaziat pe Gigi Becali. Atunci, Dan Petrescu a dat de pământ cu „centralul” din Carei pentru eliminarea lui Mateo Susic, dar patronul roș-albaștrilor a avut o altă părere.

Sunt super-mulţumit. Cel mai mulţumit sunt de arbitru. A demonstrat că este un om corect şi un arbitru mare. A demonstrat corectitudinea lui pentru totdeauna. Nu mai zic niciodată în viaţa mea nimic despre el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și