Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul – FCSB. Ce le-a transmis fanilor înainte de „finala” pentru titlu

Reclamă

Publicat: 21 mai 2023, 16:29

„Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul – FCSB. Ce le-a transmis fanilor înainte de „finala” pentru titlu

„Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul - FCSB

Andreea Bododel, pe stadion la un meci al Farului / Instagram

„Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul – FCSB. Andreea Bododel anunţă că este gata pentru meciul care o poate face campioană pe echipa lui Gică Hagi. Considerată a fi cea mai sexy fană a Farului, fosta soţie a lui Tibi Bălan aşteaptă o atmosferă de sărbătoare pe stadionul din Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel le-a arătat celor 119.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram cum se pregăteşte pentru meciul din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. A avut o apariţie răvăşitoare.

„Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul – FCSB

Andreea s-a filmat în lenjerie intimă, în timp ce îmbrăca tricoul unuia dintre cei mai buni jucători ai lui Hagi, Louis Munteanu.

Ne vedem pe stadion„, a fost mesajul care a însoţit clipul postat pe Insta Story de cea mai înfocată fană a Farului.

Andreea Bododel este cea mai înfocată fană a Farului
Andreea Bododel este cea mai înfocată fană a Farului

Andreea Bododel este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi nu ratează meciurile de acasă ale Farului. Chiar s-a amuzat de interesul uriaş al suporterilor pentru partida care poate declanşa sărbătoarea la Ovidiu. ”Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos”, scria ea, zilele trecute, pe reţelele sociale.

Reclamă

Întrebată ce rezultat crede că va fi în disputa Farul – FCSB, „Ivana Knoll de România” a răspuns prompt: „2 sau 3-1 pentru noi„.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu Tibi Bălan, cu care are un băieţel. Cei doi au divorţat după doar un an de mariaj.

Andreea Bododel, atacată dur de Robert Niţă

În această lună, „Ivana Knoll de România” a fost jignită de Robert Niţă după ce s-a bucurat pentru victoria celor de la Farul în faţa Rapidului. Andreea Bododel este cea mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bododel a fost în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2. Camerele TV i-au surprins bucuria la golurile favoriţilor chiar în timpul partidei.

Atât am putut și noi în seara asta..7”,a scris Andreea Bododel pe reţelele de socializare. Cea supranumită „Ivana Knoll de România” a primit o replică usturătoare din partea lui Robert Niţă, fostul jucător al Rapidului. Acesta a avut un derapaj la adresa fostei soţii a lui Tiberiu Bălan.

A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Robert Niță la fanatik.ro.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fostul jucător de la Sportul Studenţesc, Rapid şi FCSB, Tibi Bălan. Aceştia s-au căsătorit în 2013, dar au divorţat peste doar un an şi jumătate. Cei doi au împreună un băiat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și