Închide meniul

Ivaylo Petev, marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0: „Nu sunt ok în momentul ăsta”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 23:20

Reclamă
Ivaylo Petev, marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0: „Nu sunt ok în momentul ăsta

Ivaylo Petev, marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0

Ivaylo Petev / Hepta

Ivaylo Petev e marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0. Antrenorul oltenilor a pus rezultatul final pe seama greşelilor individuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a întors soarta partidei în repriza a doua. Vali Gheorghe a marcat la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren de Neluţu Sabău. Ulterior, acelaşi Vali Gheorghe a obţinut penalty-ul transformat de Dan Nistor.

Ivaylo Petev, marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0: „Nu sunt ok în momentul ăsta”

Eu nu cred că am împărțit reprizele. Am jucat bine în prima parte, iar două greșeli individuale ne-au lipsit de cele două puncte. Eu sunt mulțumit de jucători. În fiecare meci aceleași greșeli. Trebuie să dăm câte trei goluri, pentru că două nu ne ajung.

Noi am avut multe situații de gol, dar într-o situație au greșit doi oameni și au lăsat adversarul să marcheze. Apoi a fost penalty-ul. Meritam să câștigăm.

În modalitatea în care noi pierdem puncte, e clar că nu am ajuns la ceva mai mult. În fotbal poți să joci prost și să câștigi. Cred că meritam să câștigăm, având în vedere cum a decurs jocul.

Reclamă

„Lucrurile trebuie reparate, cu toţii suntem vinovaţi”

Nu suntem mulțumiți. Lucrurile trebuie reparate. Am avut un meci similar acum o lună. Cu toții suntem vinovați. Vreau să remarc că noi am greșit de două ori individual. În fiecare zi lucrăm să devenim mai buni.

O echipă serioasă nu își permite să piardă punctele în această manieră. (n.r.: dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova) Acum sunt influențat de emoții, o să analizăm. Nu sunt ok în momentul ăsta”, a declarat Ivaylo Petev pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului! Ce a spus despre fosta lui echipă după ce a fost decisiv în meciul de la Craiova!

Vali Gheorghe i-a pus gând rău FCSB-ului. Iată ce a spus despre fosta lui echipă mijlocaşul care a întors soarta meciului Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Introdus în minutul 46 pe teren, Vali Gheorghe şi-a simţit prezenţa pe teren imediat. A marcat la câteva secunde după ce a păşit pe gazon.

Vali Gheorghe a fost şi cel care a obţinut penalty-ul din minutul 61, transformat de Dan Nistor în minutul 64.

Două reprize diametral opuse. Craiova au luat iniţiativa în prima repriză, au jucat foarte bine, dar mă bucur că am luat un punct.

Vali Gheorghe, despre golul primit de olteni imediat după pauză: „Clar i-a destabilizat”

M-a scos la încălzire, mi-a spus să intru, să fac diferenţa. Mă bucur că mi-a ieşit, sunt încrezător pentru viitor.

Clar i-a destabilizat, când marchezi în primele secunde. I-a destabilizat puţin, dar e important ce facem noi.

(n.r. despre penalty) Trebuie să revăd faza. Am încercat să dau pasă, dar am simţit că sunt tras şi nu am mai ajuns să pasez. Dacă şi cu VAR mai discutăm…

Am încredere în staff şi în echipă.

Reclamă

(n.r. despre meciul cu FCSB) E un meci special, e o echipă foarte frumoasă şi sper să marchez în continuare”, a declarat Vali Gheorghe pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult!” Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!”

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2. Nistor a marcat golul prin care Universitatea Cluj a egalat şi a obţinut un punct în Bănie.

Nistor a avut un discurs savuros după meci şi a glumit că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

„Cred că prima repriză nu am fost la meci, am venit a doua repriză. Plus că ultimele 2 săptămâni ne-am antrenat pe sintetic. A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu. Că ne iubim foarte mult şi ne-am luat la bătaie. Ne-am bătut în vestiar. Nu negăm că ne vom lupta în ultima etapă pentru playoff. Au fost 3 ani frumoşi aici, a fost o plăcere. Am câştigat o Supercupă.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr şi am vrut să le fac salutul ăsta. Aştept să marcheze şi alţi jucători. Ştiu că pretenţiile sunt mari la mine. A avut dreptate Sabău să spună că echipa nu stă în mine sau în Chipciu. Dacă, Doamne Fereşte, mor eu şi Alex, înseamnă că U Cluj moare? Dacă aş reveni la forma din 2023, l-aş obliga pe selecţioner să mă cheme la naţională”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și