Închide meniul
VIDEO

Jakub Hromada, mesaj pentru suporteri după ce a fost prezentat oficial la Rapid. Imagini cu noul jucător din Giulești

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 18:46

Reclamă
Jakub Hromada, mesaj pentru suporteri după ce a fost prezentat oficial la Rapid. Imagini cu noul jucător din Giulești

Jakub Hromada, mesaj pentru suporteri după ce a fost prezentat oficial la Rapid

Jakub Hromada / Rapid TV

Jakub Hromada a transmis un mesaj pentru suporteri după ce a fost prezentat oficial la Rapid. Jucătorul din Slovacia le-a vorbit fanilor, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a fost deja prezentat oficial de Rapid și este al 7-lea transfe realizat de echipa lui Cristiano Bergodi, în această perioadă de mercato. A ajuns în Giulești de la Slavia Praga și este cotat la suma de 1,3 milioane de euro.

Jakub Hromada, mesaj pentru suporteri după ce a fost prezentat oficial la Rapid

Oficialii celor de la Rapid au postat un videoclip cu Jakub Hromada, care le-a transmis un mesaj susținătorilor formației din Giulești. Acesta a menționat faptul că este foarte fericit pentru că a ajuns la echipa lui Cristiano Bergodi și speră că îi va întâlni pe fani cât de curând.

„Salutare, suporteri rapidiști! Sunt Jakub și sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din acest club minunat. Sper să ne vedem curând. Hai Rapid!”, a transmis Jakub Hromada, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare de oficialii celor de la Rapid.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Reclamă

În vârstă de 27 de ani, Jakub Hromada a simțit deja atmosfera nebună din Giulești, însă, pentru moment, doar din tribună. Acesta a fost pe stadionul celor de la Rapid la meciul cu Oțelul Galați, care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Ce a declarat Hromada la prezentarea oficială

Mijlocașul central a fost împrumutat până în vară la Rapid, giuleștenii având drept de cumpărare la finalul împrumutului.

„Sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din acest club minunat. Abia aștept să-i văd pe suporteri și să cunosc pe toată lumea cât mai repede. Am văzut clipuri cu atmosfera de aici, i-am văzut aseară și pe viu și mi se pare ceva incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur să iau parte la acest proiect și sper să ajut echipa cât de mult se poate. Vom face tot posibilul să luăm titlul sezonul acesta. Abia aștept să joc pe acest stadion, să-mi arăt calitățile și să sărbătoresc alături de suporteri la finalul partidelor”, a declarat slovacul, pentru Rapid TV.

Născut la Kosice, Jakub și-a făcut junioratul la Juventus Torino, Genoa și Sampdoria, evoluând la seniori pentru Pro Vercelli, Sampdoria, FK Senica, Viktoria Plzen, Slavia Praga și Slovan Liberec.

Hromada are 4 selecții la naționala Slovaciei, alături de care a participat la ultimul campionat european, cel din 2020, unde a evoluat în două dintre cele trei partide ale grupei, cu Spania și Polonia.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și