Închide meniul

Jakub Vojtus a plecat de la Rapid! Atacantul slovac va juca în liga a 2-a: „Îi urăm mult succes!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 17:48 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 19:23

Jakub Vojtus a plecat de la Rapid! Atacantul slovac va juca în liga a 2-a: „Îi urăm mult succes!

Jakub Vojtus s-a despărțit de Rapid, după un an

Jakub Vojtus s-a despărțit de Rapid, după un an / Hepta

Jakub Vojtus a plecat de la Rapid! Atacantul slovac va juca în liga a 2-a, la Poli Iași, acolo unde se mai află doi ex-giuleșteni, Cătălin Hlistei și Enrichi Finica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vojtus a ieșit din calculele lui Adrian Mutu și s-a despărțit de clubul giuleștean în această iarnă.

Jakub Vojtus a plecat de la Rapid! Atacantul slovac va juca în liga a 2-a

Rapid a anunțat astăzi că vârful de 29 de ani va semna cu Poli Iași, echipă aflată pe locul 2 în liga a 2-a.

„Atacantul Jakub Vojtus s-a transferat la clubul de liga secundă Politehnica Iași, unde va fi coleg cu foștii jucători ai Rapidului Cătălin Hlistei și Enrichi Finica.

Slovacul de 29 de ani a sosit la Rapid în urmă cu un an, reușind să înscrie de cinci ori în 22 de meciuri, oferind și două pase decisive.

Reclamă

În actualul sezon, Vojtus a marcat o singură dată, în partida din grupele Cupei României cu CSC Dumbrăvița.

Îi urăm mult succes lui Jakub la noul său club!”, a anunțat Rapid, pe site-ul oficial.

Vojtus a marcat 5 goluri pentru Rapid

Jakub Vojtus s-a accidentat grav în primul meci al noului sezon, contra lui CFR Cluj, și a lipsit de pe teren 3 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Croatul jucase ultima oară pentru Rapid la începutul lunii decembrie, în meciul cu U Cluj, din Cupa României.

Jakub Vojtus a sosit la Rapid în ianuarie 2022. Cotat la 250.000 de transfermarkt.com, atacantul croat a adunat 22 de apariții în tricoul giuleștenilor, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere două pase decisive.

Jakub Vojtus a mai jucat în România la Academica Clinceni, CFR și U Cluj.

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie

Adi Mutu a avut un discurs sincer despre Rareş Ilie. Antrenorul Rapidului a oferit detalii despre mijlocaşul de 19 ani, care a fost vândut de giuleşteni la Nice pentru 5 milioane de euro.

Ilie nu a reuşit să devină titular la gruparea din Ligue 1 şi au apărut zvonuri că ar urma să fie împrumutat în această iarnă. „Briliantul” anunţă că nu se pune problema uneri reveniri la ocupanta locului 4 din Liga 1.

Sezonul trecut, Rareş Ilie a înscris 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive pentru Rapid. Vândut la Nice, tânărul jucător a bifat numai 148 de minute în campionatul Franţei. Mutu exclude varianta de a îl readuce în tricoul alb-vişiniu.

Adi Mutu chiar l-a sfătuit pe Rareş Ilie să rămână la Nice şi să nu accepte o plecare. Îi cere să se antreneze pentru a-l convinge pe noul tehnician, Didier Digard, să îi dea mai multe şanse.

Reclamă

Nu am vorbit cu Rareş Ilie. Am vorbit la telefon săptămânile trecute, a avut o problemă personală. El ţine cu Rapid, îi doresc să rămână acolo. Nici nu am luat în calcul acest lucru (n.r. – să fie împrumutat), nici nu îi sugereze să se întoarcă la Rapid. Să rămână acolo şi să se antreneze acolo„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Şi Victor Angelescu a exclus din start transferul mijlocaşului român, care nu a reuşit să se impună la Nice. Patronul Rapidului a fost vehement.

Nu s-a pus problema să revină Rareș Ilie de la Nice, nu am avut nicio discuție, habar nu am, probabil va fi împrumutat la o altă echipă din Franța, dar nu s-a pus problema să vină de la noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Jakub Vojtus a plecat de la Rapid
  • Atacantul slovac va juca în liga a 2-a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și