Închide meniul

Jandarmeria a reacţionat după mesajul de ameninţare pentru fanii celor de la FCSB: „Persoanele au fost identificate”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 19:04

Reclamă
Jandarmeria a reacţionat după mesajul de ameninţare pentru fanii celor de la FCSB: „Persoanele au fost identificate

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

Mesajul care a apărut în faţa stadionului Ghencea / AntenaSport

Jandarmeria a reacţionat după mesajul de ameninţare pentru fanii celor de la FCSB. Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a spus că persoanele care au afişat banner-ul cu mesajul de ameninţare au fost identificate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Alexandru Iacob a spus că mesajele care trec de limita libertăţii de exprimare pot fi încadrate şi ca fiind de „natură penală”.

Jandarmeria a reacţionat după mesajul de ameninţare pentru fanii celor de la FCSB

În contextul partidei de fotbal care urmează am avut un echipaj în zona stadionului. Colegii mei erau acolo, au intrat în contact cu persoanele care afișau bannerul, ele au fost identificate. Dacă autoritățile consideră că reprezintă un pericol, pot fi luate măsurile legale în consecință.

Dacă mesajele afișate trec de limita libertății de exprimare, atunci riscurile sunt de natură contravențională sau penală.

Noi avem întâlniri formale cu Poliția, Jandarmeria și reprezentanții suporterilor echipelor din Capitală. Am tras un semnal de alarmă asupra comportamentelor de la meciurile de fotbal. Au fost incidente pe parcursul sezonului trecut”, a anunțat Alexandru Iacob la digisport.ro.

Reclamă

Acesta a dat asigurări că Jandarmeria va lua toate măsurile necesare pentru a preveni eventualele incidente.

Ca pregătire, ne luăm toate măsurile menite să prevină orice incident. Știm cât de importantă este această partidă și vom face totul pentru a le asigura siguranța celor din stadion. Jandarmii vor fi în toată zona adiacentă stadionului din Ghencea și pe căile către principalele artere din Capitală.

Vom discuta și cu reprezentanții societății de transport în comun, pentru a prelungi contractul. Vom avea echipaje pe toate străduțele, pentru ca toți spectatorii să poată parcurge drumul către casă în siguranță.

Reclamă 4 / 0/3

Noi facem tot ce ține de noi pentru a avea un eveniment sportiv cu diminuarea tuturor riscurilor pentru participanți. Vă puteam asigura că vom avea un dispozitiv de jandarmi suficient pentru a nu fi probleme”, a mai spus Iacob.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări: „Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și