Închide meniul

Jean Vlădoiu l-a atacat dur pe Marius Croitoru: „Ne-a nenorocit echipa!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 23:51

Jean Vlădoiu l-a atacat dur pe Marius Croitoru: Ne-a nenorocit echipa!”

Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Profimedia Images

Jean Vlădoiu l-a atacat dur pe Marius Croitoru. Fostul director sportiv al lui FC Argeş îl consideră pe Croitoru principalul vinovat pentru umilinţa pe care au suferit-o piteştenii cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Vlădoiu a susţinut că a renunţat la funcţia de director sportiv tocmai din cauza lui Marius Croitoru.

Jean Vlădoiu l-a atacat dur pe Marius Croitoru

Nu știu dacă Daniel Stanciu s-a băgat în schimbarea lui Prepeliță, dar știu că, după ce am plecat de la FC Argeș, doar cu el am vorbit. Stanciu a decis împreună cu Croitoru lotul. La cine au renunțat, ce jucători au adus, împreună au lucrat.

Eu am renunțat pentru că mi-am dat seama că nu mai am ce să facă acolo, cu un antrenor care vrea peste noapte să joace tiki-taka Barcelona cu doi portari pe care îi ai care nu au joc de picior.

Uitați ce se întâmplă, jucatori care se bat în teren, care se ceartă, care rup tricoul echipei. Eu îl băgam în mașină și îi ziceam ’Du-te, băiatule, de unde te-a adus Croitoru. Du-te la Bacău, la Botoșani’.

Reclamă

Nu Îi reproșez nimic lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă Daniel l-a adus pe Croitoru. Ăsta ne-a nenorocit echipa. Eu alt vinovat nu văd. Am văzut ce lucrează, comportamentul lui, eu m-am abținut. Nu poți să ai un asemenea comportament, să înjuri, să pui presiune pe toată lumea”, a declarat Jean Vlădoiu pentru digisport.ro despre Marius Croitoru.

Marius Croitoru e aşteptat la FC Botoşani

Marius Croitoru e aşteptat să o preia pe FC Botoşani, după ce Flavius Stoican a părăsit echipa. Marius Croitoru a mai pregătit-o în trecut pe FC Botoşani între iunie 2019 și iulie 2022.

El a avut rezultate foarte bune cu echipa patronată de Valeriu Iftime. În primele două sezoane cu Croitoru pe bancă FC Botoşani a ajuns în playoff-ul Ligii 1. În cel de al treilea sezon cu Croitoru pe bancă, FC Botoşani a ratat la limită participarea în playoff.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoşani a învins cu 5-1 Mioveni în ultimul meci al antrenorului Flavius Stoican. La finalul partidei, Flavius Stoican şi-a luat rămas-bun.

Ultimul meci al lui Flavius Stoican pe banca lui FC Botoşani a fost unul foarte spectaculos. Pentru prima oară în acest sezon o partidă a fost arbitrată de o brigadă exclusiv feminină. S-au marcat 6 goluri în partida de la Botoşani, unul dintre ele fiind înscris direct din corner.

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani

Am simțit căldura oamenilor de la stadion și în acest ultim meci. Felicit publicul, felicit jucătorii. Nu a fost ușor în acest campionat, dar noi ne-am asigurat această liniște, am reușit să păstrăm echipa în prima ligă.

În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv, a jucat din primul minut Narcis Ilaș, un jucător tânăr cu mare potențial. Îi felicit și pe ceilalți tineri, pe toți jucătorii.

Am cuvinte de laudă și am avut tot timpul față de Sebastian Mailat. Mi-am pus tot timpul speranțele în el. M-a răsplătit! Felicit publicul, felicit oamenii din conducere, au fost aproape de noi. Le doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ne întâlnim cu bine.

Este ultimul meu discurs la Botoșani. Am avut o discuție înaintea partidei cu oamenii din conducere. Ei merg la drum cu un nou proiect. Eu sunt împăcat și fericit că am reușit într-o situație complicată, am creat un grup și am avut liniște. Am atins toate obiectivele posibile”, a declarat Flavius Stoican într-o conferință de presă, după ultimul meci al lui pe banca lui FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări
  • Jean Vlădoiu îl consideră pe Marius Croitoru principalul vinovat pentru situaţia de la FC Argeş
  • Dinamo – FC Argeş s-a încheiat 6-1 în playoff-ul pentru Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și