Închide meniul

Joonas Tamm, fericit după primul gol marcat la FCSB: „Mă simt excelent aici!”. Ce a spus despre presiunea pusă de Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 0:46

Joonas Tamm, fericit după primul gol marcat la FCSB: „Mă simt excelent aici!. Ce a spus despre presiunea pusă de Gigi Becali

Joonas Tamm e fundașul golgheter de la FCSB

Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Joonas Tamm a marcat primul său gol pentru FCSB în remiza cu FC U Craiova 1948, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Fundașul estonian a fost introdus pe teren la pauză și a reușit să înscrie după numai două minute, cu o „torpilă” în vinclu, din interiorul careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamm a spart „gheața” în tricoul vicecampioanei României la cea de-a 4-a apariție după transferul din această vară.

Joonas Tamm, fericit după primul gol marcat la FCSB: „Mă simt excelent aici!”

La finalul meciului de pe Arena Națională, Tamm a dezvăluit că se simte excelent la noua sa echipă.

Fundașul estonian a tras un semnal de alarmă pentru colegii săi din zona defensivă, în ceea ce privește marcajul adversarilor. Tamm a fost întrebat și despre presiunea pusă în multe momente de patronul Gigi Becali:

„Mă simt foarte bine. Atmosfera a fost extraordinară. Mă simt excelent la FCSB. Trebuie să mai lucrăm la marcaj în careu. (N.r. – Despre penalty-ul primit de FCU Craiova) A fost o fază dificilă, nu știu dacă a fost penalty sau nu. Am avut o grămadă de ocazii, trebuia să câștigăm.

Reclamă

(N.r. – Despre turul 3 din Conference League) Avem o echipă excelentă și vom încerca să marcăm. (N.r. – Întrebat despre presiunea pusă pe jucători de Gigi Becali) În momentul în care ne-am apucat de fotbal ne-am dorit să ajungem la un club mare și e normal să fie presiune.”, a spus Joonas Tamm, pentru digisport.ro.

Joonas Tamm a marcat primul său gol pentru FCSB, în meciul cu FC U Craiova 1948

Tamm s-a aflat la locul și momentul potrivit în minutul 48 al meciului și a finalizat cu un șut violent. Mingea a ajuns noroc la Joonas Tamm, după un corner executat de Florinel Coman, iar fundașul de 30 de ani a tras cu sete. Mingea s-a dus în vinclu, fără speranțe pentru Robert Popa.

Dică și-a luat în serios rolul, după ce Gigi Becali a anunțat că îi va da mână liberă în alcătuirea echipei și realizarea schimbărilor timp de 15 meciuri. Noul antrenor al FCSB-ului l-a introdus pe Tamm pe teren imediat după pauză, în meciul din această seară, iar mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

Reclamă 4 / 0/3

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului.

Oltenii au restabilit egalitatea în minutul 60. FC U Craiova 1948 a primit penalty după un fault comis de Dawa asupra lui Duarte în careul FCSB-ului. Andrea Compagno a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut în dreapta lui Ștefan Târnovanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și