Închide meniul

Joonas Tamm, scos de Gigi Becali din primul „11” al FCSB-ului la meciul cu Sepsi! Iulian Cristea, din nou titular

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 20:23

Joonas Tamm, scos de Gigi Becali din primul „11 al FCSB-ului la meciul cu Sepsi! Iulian Cristea, din nou titular

Joonas Tamm, lăsat pe bancă în FCSB - Sepsi

Joonas Tamm, lăsat pe bancă în FCSB - Sepsi / Hepta

Joonas Tamm a fost scos de Gigi Becali din primul „11” al FCSB-ului la meciul cu Sepsi, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Patronul vicecampioanei s-a ținut de cuvânt și l-a lăsat pe bancă pe fundașul eston, care a avut o evoluție slabă în înfrângerea cu UTA. În locul lui Tamm, în centrul defensivei roș-albaștrilor va începe Iulian Cristea. Acesta va face pereche cu Joyskim Dawa în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm n-a fost iertat de Gigi Becali, după prestația modestă din runda precedentă. Fundașul eston a dat dovadă de nesiguranță în meciul cu UTA, pierdut de FCSB cu 3-1, și a fost „taxat” de latifundiarul din Pipera.

Joonas Tamm, scos de Gigi Becali din primul „11” al FCSB-ului la meciul cu Sepsi! Iulian Cristea, din nou titular

Tamm a avut o seară de coșmar la Arad. Estonul și-a dat autogol în debutul meciului și l-a făcut pe Becali să ia o decizie radicală.

La câteva zile după eșecul cu UTA, finanțatorul FCSB-ului a dat ordin ca Tamm să fie scos din echipa de start la următorul meci cu Sepsi, potrivit fanatik.ro.

Iar decizia lui Gigi Becali a fost îndeplinită. Mihai Pintilii l-a aruncat în primul „11” pe Iulian Cristea la meciul împotriva covăsnenilor.

Reclamă

Cristea a fost rezervă în ultimele 3 meciuri. Fundașul de 28 de ani, revenit recent după o accidentare gravă, a adunat numai două minute în ultimele partide. El a fost pedepsit de Gigi Becali pentru autogolul din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Între timp, se pare că supărarea lui Becali s-a „estompat”. Iulian Cristea va începe ca titular meciul cu Sepsi, alături de Joyskin Dawa, în centrul apărării FCSB-ului.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Sepsi:

Reclamă 4 / 0/3
  • Târnovanu – Sorescu, Dawa, Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Oct. Popescu

FCSB – Sepsi se joacă duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fundașii FCSB-ului, criticați de Vivi Răchită: „Stamm și Bran! Trebuie să ai creier”

Vivi Răchită a recunoscut că nu avea așteptări prea mari de la Joonas Tamm. „Păi dacă l-a adus MM Stoica…”, a spus fostul stelist.

Răchită a comentat separat fiecare gol primit de FCSB în meciul cu UTA, în care Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost integraliști.

Fostul fundaș i-a comparat pe cei doi cu celebrele personaje de comedie Stan și Bran. În plus, el nu înțelege de ce Iulian Cristea a fost ținut pe bancă la Arad.

„Păi dacă l-a adus MM Stoica? Îți dai seama… Zicea de Tamm că e fotbalist… În primul rând, ca fundaș central trebuie să ai creier, să gândești. Hai să luăm golurile. Primul gol. Atacă UTA în stânga. Se duce Sorescu, vine Dawa la dublaj și Tamm e doi metri în fața lui Dawa, în loc să facă scară să fie în spatele lui Dawa.

El dacă făcea doi pași mai spre poartă venea mingea la piciorul lui, nici nu trebuia să mai bage alunecare. Golul doi. Golul doi e fază clasică de antrenament. Cum stau cei patru fundași, cum este mingea descoperită la echipa adversă și se joacă între fundașul stânga și fundașul central stânga. Fundașul central trebuia să facă scară și rămânea mingea la el, nu trebuia să facă mare lucru.

Golul trei. Ce cauți tu Tamm să ai om în spate și să nu faci un pas spre poartă să degajezi mingea? Astea sunt greșeli… Cum câștigă Petrescu campionatul de cinci ani? Cu apărarea, mă!

Reclamă

Penibil, ca de obicei (n.r.- Dawa). Hai să ne amintim de meciul cu Farul. De unde a plecat cartonașul roșu? De la Dawa și de la Tamm care s-au dat cap în cap pe la mijlocul terenului. (n.r.- Cum îi numește pe Tamm și Dawa) Stamm și Bran. Și îl ții pe Cristea, jucător de națională, pe bancă”, a spus Vivi Răchită, potrivit fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și