Închide meniul

Joonas Tamm, autogol uluitor în UTA – FCSB! Fundașul roș-albaștrilor s-a făcut de râs la Arad

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 21:53

Reclamă
Joonas Tamm, autogol uluitor în UTA – FCSB! Fundașul roș-albaștrilor s-a făcut de râs la Arad

Joonas Tamm și-a trimis mingea în proprie poartă, în duelul cu UTA

Joonas Tamm și-a trimis mingea în proprie poartă, în duelul cu UTA / Captură Orangesport

Joonas Tamm a fost protagonistul unui autogol uluitor în meciul UTA – FCSB, din etapa a 29-a din Liga 1. Fundașul din Estonia și-a învins propriul portar în minutul 14 al partidei cu echipa lui Laszlo Balint. Tamm a încercat să intervină la o centrare expediată în careul FCSB-ului, dar deznodământul a fost unul nefericit pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seara a început cum nu se poate mai rău pentru Joonas Tamm. Fundașul de 31 de ani a fost personajul negativ al FCSB-ului după un sfert de oră trecut din meciul de la Arad.

Joonas Tamm, autogol uluitor în UTA – FCSB! Fundașul roș-albaștrilor s-a făcut de râs la Arad

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și și-a dat autogol.

Fundașul din Estonia a trimis cu piciorul drept în forță, pe lângă Ștefan Târnovanu. Portarul FCSB-ului n-a putut să intervină și a privit debusolat cum mingea se duce în plasă.

Joonas Tamm și-a dat autogol în UTA - FCSB
Joonas Tamm și-a dat autogol în UTA – FCSB / Captură Orangesport

FCSB a trecut repede peste șocul autogolului lui Tamm și a restabilit egalitatea în minutul 18. Florinel Coman a marcat un gol superb, cu un șut în vinclu din interiorul careului.

Reclamă

Joonas Tamm se află la cea de-a 27-a apariție în tricoul FCSB-ului, în actualul sezon din Liga 1. Estonul a marcat 3 goluri pentru roș-albaștri până acum, în campionat.

 

FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad! Ce apare în raportul de joc

FCSB este fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad. Vicecampioana României trece printr-o perioadă bizară la nivelul băncii tehnice, după ce antrenorul principal Leo Strizu și-a dat demisia. Cu Mihai Pintilii suspendat de FRF, clubul lui Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la o variantă de urgență. Preparatorul fizic al FCSB-ului, Lucian Filip, este cel care a mers la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA și stă pe banca tehnică la Arad, însă nu de unul singur.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu are la dispoziție niciun antrenor cu licență PRO, la ora actuală. Gigi Becali are la dispoziție 30 de zile să găsească unul, pentru a evita alte sancțiuni din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Până când Gigi Becali îi va găsi succesor lui Leo Strizu, FCSB va juca fără antrenor trecut în raportul de joc.

Astăzi, la meciul cu UTA Arad, în raportul de joc, la secțiunea „banca tehnică”, roș-albaștrii au trecut 4 membri din staff, însă niciunul cu licență de antrenor.

Marius Ianuli (delegat), Lucian Filip (preparator fizic), Flavian Arămitu (Medic) și Costică Moroiu (asistent medical) sunt cei 4 oameni incluși de FCSB în raportul de joc, la nivelul băncii tehnice.

Pe locurile adiționale se află alți 5 membri: Marius Popa (antrenor portari), Thomas Neubert (preparator fizic), Sorin Cristof (fizioterapeut), Aurel Neacșu (maseur) și Ion Pistol (magazioner).

Suspendat de FRF timp de 4 etape pentru că a dat indicații de pe bancă, deși nu deține licență PRO, Mihai Pintilii urmărește din tribune și meciul de la Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și