Închide meniul

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Asta fac eu, driblez!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2023, 22:10

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Asta fac eu, driblez!

Universitatea Craiova - Sepsi LIVE TEXT

Jovan Markovic / Profimediaimages

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. În faţa a peste 20.000 de fani, roş-albaştrii au ratat şansa de a le egala pe Farul şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic a înscris un gol superb în minutul 32. S-a „distrat” cu defensiva lui Mihai Pintilii şi l-a învins pe Târnovanu. Malcom Edjouma a restabilit egalitatea în minutul 67 şi a demonstrat că este cel mai în formă jucător al vicecampioanei. A marcat al 6-lea gol din 2023 şi al 9-lea din această ediţie de campionat.

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Este un rezultat echitabil. Dacă luăm prima repriză, trebuia să îi batem, în a doua trebuiau să ne bată. Am fost mai motivaţi, am fost mai agresivi prima repriză. În a doua am fost mai relaxaţi şi nu ştiu de ce. E un punct bun în deplasare.

Este un punct în deplasare, e foarte bun pentru moral. Sperăm să câştigăm următoarele meciuri. Este un campionat strâns, mai ales în play-off, ne aşteptam să fie aşa.

Da (n.r. dacă se aştepta să îi dribleze pe toţi la gol), pentru că asta fac eu, driblez (n.r. a început să zâmbească). Sper să continui tot aşa şi să marchez la fiecare meci. Sper să fiu un alt Markovic şi să-mi ajut echipa cât mai mult„, a declarat Jovan Markovic la digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova este fără înfrângere cu FCSB, în această ediţie a Ligii 1. În sezonul regulat a câştigat cu 2-1 în Bănie şi a remizat în retur. A terminat la egalitate cu roş-albaştrii şi în turul din play-off.

Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş

Puşcaş s-a „rupt” şi nu a fost în lot pentru partida cu Brescia, câștigată de Genoa cu scorul de 3-0. Din sursele AS.ro, şansele de a mai fi chemat sunt de 1%. În condiţiile date, Edi Iordănescu se gândeşte la variantele de rezervă. Jovan Markovic are şansele cele mai mari să fie chemat la prima reprezentativă!

Din informaţiile noastre, Edi Iordănescu va aduce un jucător de la naţionala României U21. Oscilează între Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Farul) şi Daniel Birligea (CFR Cluj). Nu ia în calcul să îl cheme pe Andrei Ivan, care a fost titularizat de Eugen Neagoe în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Alberto Gilardino, antrenorul lui Genoa, a anunțat că George Pușcaș are o problemă la genunchi, acesta fiind motivul pentru care nu s-a aflat în lot pentru meciul cu Brescia.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Echipele de start de la FCSB – Universitatea Craiova:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Ad. Şut, Olaru (Cordea 46) – Fl. Coman (Miculescu 64), Compagno (Radaslavescu 90), Octavian Popescu (Ovidiu Popescu 76). ANTRENOR: Mihai Pintilii

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Roguljic 89), Zajkov, B. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan (Hanca 58), Baiaram (Al. Creţu 58), A. Ivan (Rivaldinho 89) – Markovic (Koljic 67). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Reclamă

Cartonaşe galbene: Edjouma 60 / Baiaram 44

Arbitri: Florin Andrei – Sebastian Gheorghe, Mihai Marica – Iulian Dima

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Marius Badea

Observator: Adrian Comănescu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și