Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş. Jovan Markovic şi Louis Munteanu, variantele de rezervă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2023, 20:35

Andorra – România LIVE VIDEO | Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş. Jovan Markovic şi Louis Munteanu, variantele de rezervă!

Andorra – România LIVE VIDEO | Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş

Edi Iordănescu, la conferința de presă / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş, chiar înainte de startul campaniei de calificare la EURO 2024. Selecţionerul României aşteaptă veşti de la Genoa, acolo unde atacantul de 26 de ani va fi supus unei investigaţii medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş s-a „rupt” şi nu a fost în lot pentru partida cu Brescia, câștigată de Genoa cu scorul de 3-0. Din sursele AS.ro, şansele de a mai fi chemat sunt de 1%. În condiţiile date, Edi Iordănescu se gândeşte la variantele de rezervă. Jovan Markovic are şansele cele mai mari să fie chemat la prima reprezentativă!

Andorra – România LIVE VIDEO | Ce soluţii are Edi Iordănescu după accidentarea lui George Puşcaş

Din informaţiile noastre, Edi Iordănescu va aduce un jucător de la naţionala României U21. Oscilează între Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Farul) şi Daniel Birligea (CFR Cluj). Nu ia în calcul să îl cheme pe Andrei Ivan, care a fost titularizat de Eugen Neagoe în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Alberto Gilardino, antrenorul lui Genoa, a anunțat că George Pușcaș are o problemă la genunchi, acesta fiind motivul pentru care nu s-a aflat în lot pentru meciul cu Brescia.

(n.r. ce s-a întâmplat cu Pușcaș?) Are o problemă la genunchi, vom evalua asta în următoarele ore”, a spus Gilardino, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, pe data de 25 martie, de la ora 21:45. În lot convocat iniţial de Edi Iordănescu, România mai are doi atacanți: Florin Tănase și Denis Alibec.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Motivele pentru care Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu

Deși a arătat o formă bună în Liga 1, în ultima perioadă, Ivan nu a intrat în vederile lui Iordănescu. AS.ro vă prezintă cum a ajuns atacantul de la Universitatea Craiova din om de bază la echipa națională să nu mai prindă nici lotul de 26 de jucători. Edi Iordănescu l-a convocat pe Ivan încă de la inceput, atacantul de 26 ani a fost unul dintre cei mai folosiți jucători în primele patru jocuri din mandatul său:

Ruptura s-a produs însă înainte de ultimele două jocuri din luna iunie, după ce naționala s-a întors în țară și pregătea meciurile de pe teren propriu cu Finlanda și cu Muntenegru. Sursele Antena Sport susțin că Iordănescu a fost deranjat de atitudinea pe care a avut-o jucătorul celor de la Universitatea Craiova la antrenamente. Ba, mai mult decât atât, la revenirea în țară, Ivan a susținut că are o problemă la picior, lucru neconfirmat de staff-ul medical. Ulterior, a spus că problema este la celălalt picior.

A fost momentul în care Edi nu a mai cerut control medical și a decis să nu mizeze deloc pe el pentru meciul cu Finlanda. Ce este interesant este faptul că medicul echipei naționale este Claudiu Stămătescu, care este și doctorul celor de la Universitatea Craiova.

După victoria cu Finlanda, Edi a decis să nu îl ia în calcul nici pentru meciul cu Muntenegru, chiar dacă acesta își revenise complet. La acest meci s-a consumat al doilea episod în care selecționerul s-a simțit dezamăgit de Ivan.

Atacantul a fost surprins de camerele de pe transmisiunea live, la 0-3 cu Muntenegru, când vorbea la telefon și râdea, în tribune, lucru semnalat de presă la acel moment. Mai mult decât atât, oamenii de fotbal care stăteau în zona respectiva i-au transmis lui Edi Iordănescu comportamentul lui Ivan din timpul jocului.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și