Închide meniul

Joyskim Dawa a avut un discurs războinic, după umilinţa cu Oţelul: „Vrem să câştigăm Cupa şi titlul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 8:41

Reclamă
Joyskim Dawa a avut un discurs războinic, după umilinţa cu Oţelul: „Vrem să câştigăm Cupa şi titlul!

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB

Facebook FCSB

Joyskim Dawa a avut un discurs războinic, după umilinţa cu Oţelul de pe Arena Naţională. FCSB a pierdut neaşteptat în faţa echipei lui Dorinel Munteanu, scor 0-2, şi a ratat şansa să se distanţeze la 8 puncte în faţa locului 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a intrat la pauza meciului cu Oţelul, în locul lui Mihai Lixandru, cel care a provocat gafa uriaşă de la primul gol marcat de gălăţeni. Chiar dacă şi Charalambous a spus că echipa sa a făcut un meci extrem de slab, camerunezul Dawa crede că poate scrie istorie cu FCSB în acest sezon.

Joyskim Dawa a avut un discurs războinic, după umilinţa cu Oţelul

„Au venit aici și au jucat un fotbal bun, dar simt că n-ar fi trebuit să pierdem acest meci. Ca de fiecare dată, am făcut câteva greșeli. După am încercat să forțăm, dar n-a fost suficient.

Acum trebuie să ne gândim la următorul meci și să batem acolo. Când celelalte echipe pierd, noi trebuie să profităm, ca să mărim diferența. Dar n-am făcut asta.

Vrem să câștigam și Cupa și titlul, ambele sunt foarte importante. Câștigam împreună și pierdem împreună„, a spus Joyskim Dawa la finalul partidei cu Oţelul.

Reclamă

Elias Charalambous, verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2

Elias Charalambous a oferit un verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2. Antrenorul roş-albaştrilor nu a căutat scuze după înfrângerea de pe Arena Naţională şi a recunoscut că a fost cel mai slab meci al său de când a preluat echipa.

Teles a deschis scorul pentru gălăţeni, în minutul 7, după o fază controversată, iar Cisotti a majorat diferenţa în minutul 64, stabilind şi scorul final al meciului de pe Arena Naţională. FCSB a încheiat partida în 10 oameni, după ce Florinel Coman a văzut al doilea cartonaş galben.

„A fost cel mai prost meci de când am venit aici. Vreau să le cer scuze fanilor şi să mergem mai departe. Vreau să vorbesc despre meciul de azi, nu am fost buni, trebuie să fim realişti. Trebuie să schimbăm ceva cât mai repede.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre schimbări) Am fost îngrijorat, pentru că avea galben. Îmi era frică. Voiam să schimbăm ceva şi să îmbunătăţim lucrurile.

Primul lucru pe care îl voi face cu jucătorii este să ne odihnim şi să vedem de mâine ce trebuie să facem.

Nu avem mult timp la dispoziţie, avem meciul de Cupă şi acela este cel mai important meci în acest moment”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și