Închide meniul

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat pentru FCSB. Răspuns pentru Gigi Becali şi Nicolae Dică

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 23:57

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat pentru FCSB. Răspuns pentru Gigi Becali şi Nicolae Dică

Joyskim Dawa a răspuns criticilor, după ce a marcat cu FC U Craiova 1948

Joyskim Dawa a răspuns criticilor, după ce a marcat cu FC U Craiova 1948 / Captură Orangesport

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat pentru FCSB. Fundașul camerunez a înscris în FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, meci din etapa a 18-a a Ligii 1. La finalul partidei din Bănie, Dawa a explicat gestul făcut după golul înscris în minutul 26.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a declarat că nu se lasă afectat de informațiile care apar în presă despre el. Stoperul roș-albaștrilor a vorbit și despre Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a criticat în ultima perioadă.

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat în FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Joyskim Dawa a clarificat și conflictul pe care l-a avut cu Nicolae Dică în vestiar, după meciul cu U Cluj.

„Sunt fericit pentru victorie, asta e cel mai important. Am jucat bine. Am avut caracter puternic şi e bine pentru noi.

(N.r. – Despre gestul făcut după gol) În primul rând încerc să mă apăr, dacă marchez, e cu atât mai bine. Unii oameni vorbesc rău de mine, încerc să spună fake news. De asta am făcut acel semn după gol. Familia mea a aflat despre ceva, nu eu. Eu nu citesc ce apare în presă.

Reclamă

Nu mă afectează, pentru că este o parte din fotbal. Fiecare jucător este criticat uneori. Patronul îi critică pe toţi jucătorii, dacă joc rău, e normal să fiu şi eu criticat.

Nu s-a întâmplat nimic cu Nicolae Dică. Eram în vestiar, ne-am contrazis. Nu ne-am certat. Eu l-am respectat, dar dacă eu i-am spus ceva în vestiar şi el a crezut că este de rău… Vedeţi pe teren, mi-am revenit”, a declarat Joyskim Dawa, la Digisport.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

La ora actuală, Mihai Pintilii deține licența B. Gigi Becali și-ar dori ca tânărul antrenor să devină principal, dacă va primi undă verde din partea FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, despre care s-a zvonit că ar putea veni gratis la FCSB.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal).

E adevărat că nu i-am dat nicio şansă Rapidului, nu i-am dat nici Craiovei. Azi, la 2-0, trebuia să aibă mai multă posesie. Dar pentru ce voiau al treilea gol? Eu le-am spus, la 2-0 nu mai vreau golul trei. Cred că aşa trebuie să fac, pentru ce îmi trebuie al treilea gol? Să risc să primesc gol. Asta o să le spun şi lor.

(N.r. – Despre Laurențiu Reghecampf) Nu, nu e nimic adevărat. Nu mi-a spus omul aşa ceva, că vine gratis. Doamne fereşte! De ce să vină gratis? Pentru ce gratis? De ce să vorbim dacă se întâmplă (n.r. L-aţi dori înapoi?). Eu nu vorbesc cu dacă niciodată. Eu vă spun că vom face conform regulamentelor. V-am dat de înţeles. Fac conform regulamentelor cu Pintilii, de ce să mă mai întrebaţi de Reghecampf?”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și