Închide meniul

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1: „M-am uitat şi mă minunez”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 22:58

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1: „M-am uitat şi mă minunez

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB - Farul 1-1

Faze controversate FCSB - Farul / Capturi Orange Sport

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1 a fost dat de Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru român a analizat deciziile luate de Horaţiu Feşnic şi VAR în partida de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Farul au încheiat la egalitate partida, dar fazele controversate nu au lipsit. Campioana sezonului trecut a avut un gol anulat în minutul 58, pentru un un presupus offside la Louis Munteanu, în timp ce în minutul 90+5, Larie a restabilit egalitatea dintr-un penalty acordat după un fault făcut de Dawa în careu.

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a fost surprins de faptul că reuşita lui Munteanu a fost anulată pentru poziţie de offside. În ceea ce priveşte faza de la penalty, Crăciunescu susţine că Feşnic a luat decizia corectă de a acorda lovitură de la 11 metri pentru echipa condusă de Gică Hagi:

(n. red. la golul anulat al lui Louis Munteanu) Eu nu înțeleg linia aceea groasă. După părerea mea, nu e ofsaid.

(n. red. faza penalty-ului) La penalty, Popescu joacă mingea. Când o joacă, o face într-un mod normal. Nu se duce cu capul spre adversar. Lovește mingea cu capul, iar apoi se trezește lovit de capul adversarului.

Reclamă

El nu trebuie să dea capul înainte. A lovit mingea în mod firesc și adversarul vine și îl lovește în cap. Da, Dawa îl lovește în cap. El nu dă capul pe spate ca să joace mingea într-o poziție normală. După părerea mea, decizia este corectă, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Ciprian Marica a făcut praf arbitrajul video, după FCSB – Farul 1-1

Fostul atacant al echipei naționale a lansat un atac dur la adresa sistemului VAR pe care l-a numit „ieftin”. De asemenea, acesta a menționat că arbitrajul video mai mult încurcă la paritdele din Liga 1.

Ciprian Marica a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că „Regele” este supărat, având în vedere că Farul Constanța avea șansa de a o învinge pe FCSB, în situația în care reușita lui Louis Munteanu era validată.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci muncit, greu. Echipele se cunosc bine între ele. Noi am făcut un meci bun, păcat că nu am câștigat meciul. Acel gol anulat este imposibil! Liniile sunt trase prost! Mă simt nemulțumit. Chiar dacă am regalat pe final, puteam câștiga!

La penalty i-a dat în cap, în opinia mea este penalty. Din păcate vom avea și jucători suspendați. Se fluieră destul de ușor la noi. Foarte multe întreruperi, fragmentări. Ar putea fi lăsat jocul mult mai liber. Dar de teamă arbitrii fluieră aproape orice.

VAR-ul pe care îl avem nu este ceea ce trebuie. Avem prea puține camere, mult prea puține unghiuri. Liniile au un centimetru pe ecran. E greu să iei decizii la noi. VAR-ul nu ne ajută prea mult, mai mult ne încurcă.

VAR-ul nu ajută arbitrajul, sunt decizii greșite, eronate. Avem un VAR mai ieftin, poate din cauza aceasta avem problemele pe care le avem acum. Era destul de supărat Gică Hagi. A vrut să câștige, de ziua lui. Avea toate șansele. Am întâlnit echipa de pe primul loc și nu ne-a fost superioară”, a spus Ciprian Marica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și